BAŞKAN UYSAL MORAL AŞILADI

YAŞAM 15.03.2020 - 11:36, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1884+ kez okundu.
 

BAŞKAN UYSAL MORAL AŞILADI

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, şoför esnafıyla bir araya geldiği kahvaltıda, corona virüs salgınına karşı Muratpaşa Belediyesi olarak tüm imkanları seferber ettiklerini belirterek, “Dayanışma içinde bu süreci atlatacağımızı düşünüyorum. Hep beraber bu badireyi de atlatacağız” dedi.

Başkan Uysal, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Niyazi Özçelik’in ev sahipliğinde düzenlenen ve Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Türkiye Kahveciler Federasyonu Başkanı Murat Ağaoğlu, Antalya Servisçiler Odası Başkanı Süleyman Şahin’in de katıldığı dayanışma kahvaltısına konuk oldu. Kahvaltıda çok sayıda taksi durak başkanı ve taksici esnafı da yer aldı. Başkan Uysal, burada yapığı konuşmada, pandemi haline gelen corona virüs salgınına karşı Muratpaşa Belediyesi olarak tüm imkanları seferber ettiklerini söyledi. Alınan önlemler çerçevesinde başta belediyeye ait kamusal mekanlar olmak üzere cami gibi kitlesel kullanılan yerleri dezenfekte ettiklerini belirten Başkan Uysal, eğitim kurumları ve yaşlı evi gibi hizmet noktalarının da belli süreler çerçevesinde kapattıklarını aktardı. “İhtiyatlı olmamızda fayda var” diyen Başkan Uysal, şoför esnafının da araçlarını sık sık dezenfekte etmesinin de büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Başkan Uysal, “Dayanışma içinde bu süreci atlatacağımızı düşünüyorum. Hep beraber bu badireyi de atlatacağız” dedi.  
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, şoför esnafıyla bir araya geldiği kahvaltıda, corona virüs salgınına karşı Muratpaşa Belediyesi olarak tüm imkanları seferber ettiklerini belirterek, “Dayanışma içinde bu süreci atlatacağımızı düşünüyorum. Hep beraber bu badireyi de atlatacağız” dedi.

Başkan Uysal, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Niyazi Özçelik’in ev sahipliğinde düzenlenen ve Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Türkiye Kahveciler Federasyonu Başkanı Murat Ağaoğlu, Antalya Servisçiler Odası Başkanı Süleyman Şahin’in de katıldığı dayanışma kahvaltısına konuk oldu. Kahvaltıda çok sayıda taksi durak başkanı ve taksici esnafı da yer aldı.

Başkan Uysal, burada yapığı konuşmada, pandemi haline gelen corona virüs salgınına karşı Muratpaşa Belediyesi olarak tüm imkanları seferber ettiklerini söyledi. Alınan önlemler çerçevesinde başta belediyeye ait kamusal mekanlar olmak üzere cami gibi kitlesel kullanılan yerleri dezenfekte ettiklerini belirten Başkan Uysal, eğitim kurumları ve yaşlı evi gibi hizmet noktalarının da belli süreler çerçevesinde kapattıklarını aktardı. “İhtiyatlı olmamızda fayda var” diyen Başkan Uysal, şoför esnafının da araçlarını sık sık dezenfekte etmesinin de büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Başkan Uysal, “Dayanışma içinde bu süreci atlatacağımızı düşünüyorum. Hep beraber bu badireyi de atlatacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.