BAŞKAN VEKİLİ AKA, DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

SİYASET 17.04.2021 - 10:31, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2403+ kez okundu.
 

BAŞKAN VEKİLİ AKA, DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Kemer Belediye Başkan Vekili İsmail Aka, ilçede devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Mustafa Ertuğrul Aker (Olbia) Parkındaki düzenleme çalışmalarını yerinde denetleyen Kemer belediye başkan vekili Aka, parkta çalışan belediye personeli ile bir süre sohbet etti. Daha sonra son dokunuşların yapıldığı Atatürk Parkı projesindeki çalışmaları da yerinde tetkik eden Aka, parkta çalışan işçilere kolaylıklar diledi. Kemer belediye başkan vekili Aka, yaptığı açıklamada, “Mustafa Ertuğrul Aker ve Atatürk parklarındaki çalışmaları yerinde inceledik. Çalışmalarımız son hızıyla sürüyor. Her iki parkımızda da sona doğru geldik. Turizm sezonunda ilçemize gelen yerli ve misafirler bambaşka bir Kemer ile karşılaşacaklar. Halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.  
Kemer Belediye Başkan Vekili İsmail Aka, ilçede devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Mustafa Ertuğrul Aker (Olbia) Parkındaki düzenleme çalışmalarını yerinde denetleyen Kemer belediye başkan vekili Aka, parkta çalışan belediye personeli ile bir süre sohbet etti.
Daha sonra son dokunuşların yapıldığı Atatürk Parkı projesindeki çalışmaları da yerinde tetkik eden Aka, parkta çalışan işçilere kolaylıklar diledi.
Kemer belediye başkan vekili Aka, yaptığı açıklamada, “Mustafa Ertuğrul Aker ve Atatürk parklarındaki çalışmaları yerinde inceledik. Çalışmalarımız son hızıyla sürüyor. Her iki parkımızda da sona doğru geldik. Turizm sezonunda ilçemize gelen yerli ve misafirler bambaşka bir Kemer ile karşılaşacaklar. Halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.