BAŞKAN YÜCEL: “ONLAR BİZİM CAN DOSTLARIMIZ”

YAŞAM 03.10.2020 - 21:05, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1347+ kez okundu.
 

BAŞKAN YÜCEL: “ONLAR BİZİM CAN DOSTLARIMIZ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Demirtaş Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Başkan Yücel 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Gününü de adını “Ekim” koyduğu yavru köpek ile birlikte kutladı.

  Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında Demirtaş’ta bulunan Alanya Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Saim Kanlı ile birlikte tesisi gezen Başkan Yücel, barınakta bulunan hayvanlara yem vermeyi de ihmal etmedi. Barınakta bulunan 557 köpek, 50 kedi, 2 martı ve 1 kartalın bakım ve ihtiyaçlarının karşılanabilmesi adına ellerinden gelen desteği sağladıklarını belirten Başkan Yücel, hayırseverler ve hayvanseverlerden mama yardımı talebinde bulundu. BAŞKAN YÜCEL: “ONLAR BİZİM CAN DOSTLARIMIZ” Başkan Yücel, “Demirtaş Mahallemizde inşa ettiğimiz 27.000 metrekarelik alanda bulunan Türkiye’nin en büyük ve en kapsamlı Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezimizde can dostlarımıza hizmet vermekteyiz. İnsana ve tabiata verdiğimiz değer ile oluşturduğumuz bu tesis sayesinde merkezde ve kırsalda bakıma ve tedaviye muhtaç hayvanlarımızı korunaklı bir ortama kavuşturuyoruz. Bu vesileyle buradan 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Gününü kutluyorum” dedi. Başkan Yücel, barınakta bulunan bir yavru köpeğe de “Ekim” ismini vererek elleriyle besledi. Başkan Yücel, yaralı halde bulunan bir kartala da yem verdi.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Demirtaş Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Başkan Yücel 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Gününü de adını “Ekim” koyduğu yavru köpek ile birlikte kutladı.

 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında Demirtaş’ta bulunan Alanya Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Saim Kanlı ile birlikte tesisi gezen Başkan Yücel, barınakta bulunan hayvanlara yem vermeyi de ihmal etmedi. Barınakta bulunan 557 köpek, 50 kedi, 2 martı ve 1 kartalın bakım ve ihtiyaçlarının karşılanabilmesi adına ellerinden gelen desteği sağladıklarını belirten Başkan Yücel, hayırseverler ve hayvanseverlerden mama yardımı talebinde bulundu.

BAŞKAN YÜCEL: “ONLAR BİZİM CAN DOSTLARIMIZ”

Başkan Yücel, “Demirtaş Mahallemizde inşa ettiğimiz 27.000 metrekarelik alanda bulunan Türkiye’nin en büyük ve en kapsamlı Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezimizde can dostlarımıza hizmet vermekteyiz. İnsana ve tabiata verdiğimiz değer ile oluşturduğumuz bu tesis sayesinde merkezde ve kırsalda bakıma ve tedaviye muhtaç hayvanlarımızı korunaklı bir ortama kavuşturuyoruz. Bu vesileyle buradan 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Gününü kutluyorum” dedi. Başkan Yücel, barınakta bulunan bir yavru köpeğe de “Ekim” ismini vererek elleriyle besledi. Başkan Yücel, yaralı halde bulunan bir kartala da yem verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.