Başkandan başkana suç duyurusu

ASAYİŞ 10.03.2020 - 01:07, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2199+ kez okundu.
 

Başkandan başkana suç duyurusu

Yeni Antalya Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Arif Afşin, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Niyazi Özçelik hakkında tehdit ve hakaret iddiasıyla suç duyurusunda bulundu

Arif Afşin’in açıklamalarına göre olay, 2 Mart 2020 günü sabahı Antalya Cumhuriyet Meydanı’nda üst düzey protokolün de yer aldığı Kooperatifçilik Tanıtım ve Geliştirme Projesi etkinliğinin açılışı sırasında yaşandı. Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü tarafından Kooperatifçilik Tanıtım ve Geliştirme Projesi kapsamında hayata geçirilen, 12 ili kapsayan Kooperatifçilik Otobüsü’nün Adana’dan sonra ikinci durağı Antalya’ydı. Kooperatifçiliği en iyi şekilde tanıtmak, alanında uzman kişiler tarafından markalaşma, pazarlama eğitimlerinin verileceği Kooperatifçilik Otobüsü Cumhuriyet Meydanı’na park etti. Otobüsün çevresinde ise bölgede faaliyet gösteren kooperatiflerin kurdukları stantlar yer aldı.   Afşin de davet edilmişti Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan, Antalya Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, 6’ncı Bölge Esnaf ve Sanatlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Ahmet Turalı, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, kooperatif yönetimleri ve üyelerinin katıldığı açılış programında, Kooperatifçilik Otobüsü’nün görevi hakkında bilgi verildi. Yeni Antalya Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Arif Afşin de kendi alanıyla olduğu için davet edildiği etkinliğe katıldı.   Kolundan tutup çekti İddiaya göre olaylar şöyle yaşandı: Etkinliğe katılan yeni oda başkanı Niyazi Özçelik; şu anda yargılanan eski oda başkanı Mehmet Ali Alkan taraftarı Arif Afşin’i kooperatifçilik etkinliğinin hemen öncesinde arkadaşlarıyla konuşurken kolundan tutarak bulunduğu ortamdan uzaklaştırdı. “Benim adımı abdestsiz ağzına almayacaksın, benim adımı ağzına alırken abdest alıp konuşacaksın” dedi. Afşin kolunu kurtarıp arkadaşlarının yanına döndü. Şüpheli Niyazi Özçelik bu kez de iddiaya göre Afşin ve arkadaşlarının yanına gelerek Afşin’e ağzını burnunu kırma ve tehdit iddialarında bulundu. Ardından küfürler etti. Suçlama ve ithamlarda bulundu. “Seni döverim, otobüsün arkasına gel” diyerek Afşin’i Kooperatifçilik Otobüsünün arkasına çağırdı.   Tanıklar ve kameralar önünde Tüm yaşananlara Şoförler ve Otomobilciler Odası Antalya yöneticileri ile Afşin’in ekibindeki isimlerle arkadaşları tanık oldu. Arif Afşin ise edinilen bilgiye göre savcılığa başvurarak kendisi gibi başkan olan Niyazi Özçelik hakkında suç duyurusunda bulundu. Karakolda da ifade verdiği öğrenilen Afşin, “Can güvenliğimin sağlanmasını istedim. Bu şahıstan davacı ve şikayetçi oldum. Tanıklarım da var. Ayrıca MOBESE kameralarının kayıtlarının çıkarılmasını talep ettim. Her şey zaten görüntülerde görülüyor” dedi. İddiaları sorduğumuz Niyazi Özçelik ise suçlamaları kabul etmeyerek, “Bana bu iddialarla gelmeyin. Çayımı kahvemi içmeye gelin, başka konularla gelin ama bu şahısla ilgili gelmeyin” dedi.   Haber: Şükrü AĞIRMAN
Yeni Antalya Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Arif Afşin, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Niyazi Özçelik hakkında tehdit ve hakaret iddiasıyla suç duyurusunda bulundu

Arif Afşin’in açıklamalarına göre olay, 2 Mart 2020 günü sabahı Antalya Cumhuriyet Meydanı’nda üst düzey protokolün de yer aldığı Kooperatifçilik Tanıtım ve Geliştirme Projesi etkinliğinin açılışı sırasında yaşandı. Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü tarafından Kooperatifçilik Tanıtım ve Geliştirme Projesi kapsamında hayata geçirilen, 12 ili kapsayan Kooperatifçilik Otobüsü’nün Adana’dan sonra ikinci durağı Antalya’ydı. Kooperatifçiliği en iyi şekilde tanıtmak, alanında uzman kişiler tarafından markalaşma, pazarlama eğitimlerinin verileceği Kooperatifçilik Otobüsü Cumhuriyet Meydanı’na park etti. Otobüsün çevresinde ise bölgede faaliyet gösteren kooperatiflerin kurdukları stantlar yer aldı.

 
Afşin de davet edilmişti
Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan, Antalya Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, 6’ncı Bölge Esnaf ve Sanatlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Ahmet Turalı, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, kooperatif yönetimleri ve üyelerinin katıldığı açılış programında, Kooperatifçilik Otobüsü’nün görevi hakkında bilgi verildi. Yeni Antalya Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Arif Afşin de kendi alanıyla olduğu için davet edildiği etkinliğe katıldı.
 
Kolundan tutup çekti
İddiaya göre olaylar şöyle yaşandı: Etkinliğe katılan yeni oda başkanı Niyazi Özçelik; şu anda yargılanan eski oda başkanı Mehmet Ali Alkan taraftarı Arif Afşin’i kooperatifçilik etkinliğinin hemen öncesinde arkadaşlarıyla konuşurken kolundan tutarak bulunduğu ortamdan uzaklaştırdı. “Benim adımı abdestsiz ağzına almayacaksın, benim adımı ağzına alırken abdest alıp konuşacaksın” dedi. Afşin kolunu kurtarıp arkadaşlarının yanına döndü. Şüpheli Niyazi Özçelik bu kez de iddiaya göre Afşin ve arkadaşlarının yanına gelerek Afşin’e ağzını burnunu kırma ve tehdit iddialarında bulundu. Ardından küfürler etti. Suçlama ve ithamlarda bulundu. “Seni döverim, otobüsün arkasına gel” diyerek Afşin’i Kooperatifçilik Otobüsünün arkasına çağırdı.
 
Tanıklar ve kameralar önünde
Tüm yaşananlara Şoförler ve Otomobilciler Odası Antalya yöneticileri ile Afşin’in ekibindeki isimlerle arkadaşları tanık oldu. Arif Afşin ise edinilen bilgiye göre savcılığa başvurarak kendisi gibi başkan olan Niyazi Özçelik hakkında suç duyurusunda bulundu. Karakolda da ifade verdiği öğrenilen Afşin, “Can güvenliğimin sağlanmasını istedim. Bu şahıstan davacı ve şikayetçi oldum. Tanıklarım da var. Ayrıca MOBESE kameralarının kayıtlarının çıkarılmasını talep ettim. Her şey zaten görüntülerde görülüyor” dedi. İddiaları sorduğumuz Niyazi Özçelik ise suçlamaları kabul etmeyerek, “Bana bu iddialarla gelmeyin. Çayımı kahvemi içmeye gelin, başka konularla gelin ama bu şahısla ilgili gelmeyin” dedi.
 

Haber: Şükrü AĞIRMAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.