BAYAR'DAN TAŞ'A "HODRİ MEYDAN...!"

SİYASET 17.06.2020 - 22:56, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1779+ kez okundu.
 

BAYAR'DAN TAŞ'A "HODRİ MEYDAN...!"

Ethem Taş'ın sivrisinekler, Boğaçay ve su faturalandırmaları hakkındaki iddialarına yanıt veren Başkan Nusret Bayar, kamuoyunun önünde Antalya hakkında konuşmak üzere Taş’a bir de davette bulundu.

Başkan Bayar, "AKP İl Başkanı'nın gündeme aldığı diğer konulara gelecek olursak; Antalya Büyükşehir Belediyemizin ve Belediye Başkanımız Muhittin Böcek'in yazılı ve görsel basında defalarca kez Boğaçay, sivrisinek ilaçlama çalışmaları ve su faturaları hakkında, Antalya halkını bilgilendirme amacıyla açıklamalarda bulunduğunu kendisine hatırlatırız. Serik'teki rüşvet skandalı hakkında 3 maymunu oynayan AKP İl Başkanı’nın gündemi değiştirmek için ortaya koyduğu iddiaların aslı şudur ki; Antalyalıların istememesine rağmen Boğaçay’ı bu şehrin başına bela eden sizlersiniz! Zam gelmediğini bildiğiniz halde, gündem değiştirmek adına su faturaları hakkında konuşmaya devam eden de sizlersiniz! 2014’te göreve geldiğinizde, 3 bine yakın işçiyi sürgüne gönderen yine sizlerdiniz! YAYIN ORGANINDA TARTIŞALIM AKP İl Başkanı’na sesleniyorum. Amacınız Antalya’yı konuşmaksa; istediğiniz yayın organında, istediğiniz gazetecilerle, kamuoyunun gözü önüne çıkıp Antalya’yı konuşalım. Serik’te akıbeti belli olmayan 500 bin liralık rüşveti, Ulualan’da ranta teslim edilmek istenen bölgeyi, Aksu’da hukuk tanımayarak inşa edilen alışveriş merkezini konuşalım. Gündem değiştirmeye çalışarak, topu taca atarak yolsuzluklarınızın, hukuksuzluklarınızın üstünü örtemezsiniz. Buna müsaade etmeyeceğiz! Hodri meydan!” ifadeleriyle sözlerine son verdi.
Ethem Taş'ın sivrisinekler, Boğaçay ve su faturalandırmaları hakkındaki iddialarına yanıt veren Başkan Nusret Bayar, kamuoyunun önünde Antalya hakkında konuşmak üzere Taş’a bir de davette bulundu.

Başkan Bayar, "AKP İl Başkanı'nın gündeme aldığı diğer konulara gelecek olursak; Antalya Büyükşehir Belediyemizin ve Belediye Başkanımız Muhittin Böcek'in yazılı ve görsel basında defalarca kez Boğaçay, sivrisinek ilaçlama çalışmaları ve su faturaları hakkında, Antalya halkını bilgilendirme amacıyla açıklamalarda bulunduğunu kendisine hatırlatırız.

Serik'teki rüşvet skandalı hakkında 3 maymunu oynayan AKP İl Başkanı’nın gündemi değiştirmek için ortaya koyduğu iddiaların aslı şudur ki; Antalyalıların istememesine rağmen Boğaçay’ı bu şehrin başına bela eden sizlersiniz! Zam gelmediğini bildiğiniz halde, gündem değiştirmek adına su faturaları hakkında konuşmaya devam eden de sizlersiniz! 2014’te göreve geldiğinizde, 3 bine yakın işçiyi sürgüne gönderen yine sizlerdiniz!

YAYIN ORGANINDA TARTIŞALIM

AKP İl Başkanı’na sesleniyorum. Amacınız Antalya’yı konuşmaksa; istediğiniz yayın organında, istediğiniz gazetecilerle, kamuoyunun gözü önüne çıkıp Antalya’yı konuşalım. Serik’te akıbeti belli olmayan 500 bin liralık rüşveti, Ulualan’da ranta teslim edilmek istenen bölgeyi, Aksu’da hukuk tanımayarak inşa edilen alışveriş merkezini konuşalım. Gündem değiştirmeye çalışarak, topu taca atarak yolsuzluklarınızın, hukuksuzluklarınızın üstünü örtemezsiniz. Buna müsaade etmeyeceğiz! Hodri meydan!” ifadeleriyle sözlerine son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.