BELEK'TEKİ PLAJ KAVGASI KIZIŞIYOR

GÜNDEM 06.05.2020 - 23:13, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2759+ kez okundu.
 

BELEK'TEKİ PLAJ KAVGASI KIZIŞIYOR

BAYAR, "RÜŞVETİ ALAN, VEREN, BİLEN, SUSAN, MİLLETİ YOK SAYAN KARA BİR ZİHNİYETLE UĞRAŞIYORUZ"

Dışişleri Bakanı, Turizm Bakanı; Antalya Valisi ve AKP-MHP’li belediye başkanlarının katılımcı olduğu bir telekonferans yapıyor. Konu Antalya, konu turizm. Bakanların düzenlediği, Antalya Valisinin de katıldığı bir konferansta Antalya’nın bütünü temsil edilmesi gerekirken niye sadece AKP ve MHP’li belediye başkanları, il ve ilçe başkanları var? CHP’li belediyelerin olduğu yerde turizm yok mu? CHP’li belediyeler halkın oylarıyla seçilmedi mi? Banka müdürlerinin bile yer aldığı telekonferansta halkın oylarıyla seçilmiş CHP ve İYİ Partili belediye başkanları yok! Eğer hiçbir yerde temsil edilmeyeceklerse o zaman AKP ve MHP’ye oy vermeyenlerden vergi de alınmasın! Bu trajikomik hatta muhtevası gereği anti-demokratik toplantının en dramatik yanı ise, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Belek ve Kadriye sahillerinin otellere tahsis edilmesine karşı çıkan AKP’li Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan arasında rüşvet tartışması yaşandı. Turizm Bakanı konuşmasının bir yerinde, Serik Belediyesi tarafından Günübirlik Alanda bulunan işletme sahibinden 500.000 Lira para alındığını belirtti. Bakan daha sonra bu olayın daha önceki döneme ait olduğunu vurguladı. O zaman soralım: Turizm Bakanı; AKP’li belediye başkanının rüşvet aldığını biliyordu, o zaman şimdiye kadar neden sustu? Bakanın bilgisi olduğu bu 500.000 Lira’yı bulan rüşvet iddiası ile ilgili şimdiye kadar bir yasal işlem yapılmış mıdır? Sayın Bakan bu rüşvet iddiaları ile ilgili olarak Savcılığa başvurmayı düşünmüş müdür? Devletin en üst düzey temsilcilerinden biriden dile getirilen bu iddiayı Cumhuriyet Savcıları ihbar olarak kabul edecekler mi? Milleti yok sayan, bölen, ötekileştiren, hukuku tanımayan bir zihniyetin parçası olmak acaba nasıl bir duygudur! Bu nasıl bir pişkinliktir, bu nasıl bir devlet yönetme anlayışıdır! Eğer ortada iddia edildiği gibi bir rüşvet skandalı varsa; bu zamana kadar bununla ilgili işlem yapmayan da, rüşveti veren ve alan kadar suçludur! Yarın (Perşembe) saat 11.00’de Kadriye Plajı’nda yine Seriklilerle birlikte hakkımızı arayacağız. Serik halkının yağız yörükleri plajlarını vermeyecek bizlerde Serik halkımızla birlikte mücadele vereceğiz! NUSRET BAYAR CHP ANTALYA İL BAŞKANI
BAYAR, "RÜŞVETİ ALAN, VEREN, BİLEN, SUSAN, MİLLETİ YOK SAYAN KARA BİR ZİHNİYETLE UĞRAŞIYORUZ"

Dışişleri Bakanı, Turizm Bakanı; Antalya Valisi ve AKP-MHP’li belediye başkanlarının katılımcı olduğu bir telekonferans yapıyor.
Konu Antalya, konu turizm.
Bakanların düzenlediği, Antalya Valisinin de katıldığı bir konferansta Antalya’nın bütünü temsil edilmesi gerekirken niye sadece AKP ve MHP’li belediye başkanları, il ve ilçe başkanları var?
CHP’li belediyelerin olduğu yerde turizm yok mu?
CHP’li belediyeler halkın oylarıyla seçilmedi mi?

Banka müdürlerinin bile yer aldığı telekonferansta halkın oylarıyla seçilmiş CHP ve İYİ Partili belediye başkanları yok!
Eğer hiçbir yerde temsil edilmeyeceklerse o zaman AKP ve MHP’ye oy vermeyenlerden vergi de alınmasın!

Bu trajikomik hatta muhtevası gereği anti-demokratik toplantının en dramatik yanı ise, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Belek ve Kadriye sahillerinin otellere tahsis edilmesine karşı çıkan AKP’li Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan arasında rüşvet tartışması yaşandı.

Turizm Bakanı konuşmasının bir yerinde, Serik Belediyesi tarafından Günübirlik Alanda bulunan işletme sahibinden 500.000 Lira para alındığını belirtti. Bakan daha sonra bu olayın daha önceki döneme ait olduğunu vurguladı.

O zaman soralım:
Turizm Bakanı; AKP’li belediye başkanının rüşvet aldığını biliyordu, o zaman şimdiye kadar neden sustu?
Bakanın bilgisi olduğu bu 500.000 Lira’yı bulan rüşvet iddiası ile ilgili şimdiye kadar bir yasal işlem yapılmış mıdır?

Sayın Bakan bu rüşvet iddiaları ile ilgili olarak Savcılığa başvurmayı düşünmüş müdür? Devletin en üst düzey temsilcilerinden biriden dile getirilen bu iddiayı Cumhuriyet Savcıları ihbar olarak kabul edecekler mi?

Milleti yok sayan, bölen, ötekileştiren, hukuku tanımayan bir zihniyetin parçası olmak acaba nasıl bir duygudur! Bu nasıl bir pişkinliktir, bu nasıl bir devlet yönetme anlayışıdır!

Eğer ortada iddia edildiği gibi bir rüşvet skandalı varsa; bu zamana kadar bununla ilgili işlem yapmayan da, rüşveti veren ve alan kadar suçludur!

Yarın (Perşembe) saat 11.00’de Kadriye Plajı’nda yine Seriklilerle birlikte hakkımızı arayacağız. Serik halkının yağız yörükleri plajlarını vermeyecek bizlerde Serik halkımızla birlikte mücadele vereceğiz!

NUSRET BAYAR
CHP ANTALYA İL BAŞKANI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.