Bir garip başkan...

01.01.2021 - 15:51, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2068+ kez okundu.
 

Bir garip başkan...

Emniyet, yasağa rağmen denize girip resim paylaşan, CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar'ın peşine düştü.

CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, Pazartesi günü sona erecek yasağa rağmen, Demre Plajı’na giderek denize girip fotoğraf paylaştı. Başkanın bu tavrı ise başkan o… vatandaş s… yorumlarına neden oldu… CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, pandemi nedeniyle 3 gün sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen denize girip sosyal medya hesabından paylaşması tepkiyle karşılandı. Perşembe akşamı başlayan ve 4 Ocak Pazartesi günü sabahı sona erecek yasağa rağmen, öğle saatlerinde Demre Plajı’na giderek denize giren CHP İl başkanı Nusret Bayar skandal bir olaya imza attı. Vatandaşa sadece Cuma namazına gitme izni olan bir saatte başkan Bayar ise, Demre Taşdibi plajına giderek selfie paylaşması sonrasında emniyet güçleri başkan Bayar’ın peşine düştü.   EMNİYET BAYAR’I ARIYOR Yeniyıl tatilini memleketi Demre’de geçiren CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar’ın, “1 Ocak 2021 Demre / Taşdibi plajında baharı andıran bir havada yeni yılın ilk denizine girdim” paylaşımı sonrası emniyet cezai işlem uygulamak için peşine düştü. CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar'a bu paylaşımın ardından sokağa çıktığı için, vatandaşlara uygulanan  3 bin 186 TL para cezası uygulanıp uygulanmayacağı ise merak ediliyor.
Emniyet, yasağa rağmen denize girip resim paylaşan, CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar'ın peşine düştü.

CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, Pazartesi günü sona erecek yasağa rağmen, Demre Plajı’na giderek denize girip fotoğraf paylaştı. Başkanın bu tavrı ise başkan o… vatandaş s… yorumlarına neden oldu…

CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, pandemi nedeniyle 3 gün sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen denize girip sosyal medya hesabından paylaşması tepkiyle karşılandı.

Perşembe akşamı başlayan ve 4 Ocak Pazartesi günü sabahı sona erecek yasağa rağmen, öğle saatlerinde Demre Plajı’na giderek denize giren CHP İl başkanı Nusret Bayar skandal bir olaya imza attı. Vatandaşa sadece Cuma namazına gitme izni olan bir saatte başkan Bayar ise, Demre Taşdibi plajına giderek selfie paylaşması sonrasında emniyet güçleri başkan Bayar’ın peşine düştü.

 

EMNİYET BAYAR’I ARIYOR

Yeniyıl tatilini memleketi Demre’de geçiren CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar’ın, “1 Ocak 2021 Demre / Taşdibi plajında baharı andıran bir havada yeni yılın ilk denizine girdim” paylaşımı sonrası emniyet cezai işlem uygulamak için peşine düştü. CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar'a bu paylaşımın ardından sokağa çıktığı için, vatandaşlara uygulanan  3 bin 186 TL para cezası uygulanıp uygulanmayacağı ise merak ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.