Böcek, öyle bir karar aldı ki!..

YAŞAM 12.03.2020 - 21:52, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2308+ kez okundu.
 

Böcek, öyle bir karar aldı ki!..

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ASAT ile ilgili aldığı kararı sosyal medya hesabında paylaştı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ASAT'a su borcu olan konut abonelerinin iki ay boyunca sularının kesilmeyeceğini sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu.  İŞTE BAŞKAN BÖCEK'İN MESAJI: Sevgili hemşehrilerim, Sağlık herşeyden önemlidir. Hijyen önlemlerimiz kapsamında ASAT Genel Müdürlüğümüz tarafından konut aboneliklerinde su borcu olan vatandaşlarımız için iki ay boyunca su kesintisine gidilmeyecektir. Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ASAT ile ilgili aldığı kararı sosyal medya hesabında paylaştı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ASAT'a su borcu olan konut abonelerinin iki ay boyunca sularının kesilmeyeceğini sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu. 

İŞTE BAŞKAN BÖCEK'İN MESAJI:

Sevgili hemşehrilerim,

Sağlık herşeyden önemlidir.
Hijyen önlemlerimiz kapsamında ASAT Genel Müdürlüğümüz tarafından konut aboneliklerinde su borcu olan vatandaşlarımız için iki ay boyunca su kesintisine gidilmeyecektir. Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.