BÜYÜKŞEHİR'E ÇEVRE HİZMET ÖDÜLÜ

YAŞAM 03.01.2021 - 22:47, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1452+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR'E ÇEVRE HİZMET ÖDÜLÜ

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz Üniversitesi 23. Çevre Hizmet Ödülleri değerlendirmesinde ‘2019 yılı Antalya Ölçeği (Kamu Kurumu) Çevre Hizmet Ödülü’ne layık görüldü.

Akdeniz Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından geleneksel olarak düzenlenen 23. Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri değerlendirme süreci tamamlandı. Değerlendirme sonunda, uluslararası kuruluşlar tarafından hibe alan projeler; çevre eğitimi, bilgilendirme ve farkındalık çalışmaları; yenilikçi peyzaj çalışmalarından dolayı Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘2019 yılı Antalya Ölçeği (Kamu Kurumu) Çevre Hizmet Ödülü’ne layık görüldüğü bildirdi. DOĞA DOSTU PROJELERE DEVAM Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Antalya’yı çevre dostu kent yapmak hedefiyle çevre ve doğa dostu projelerimize devam edeceğiz. Ödülün alınmasında emek veren ve bu önemli ödüle layık gören herkese teşekkür ederiz” dedi. 2019 yılı Antalya Ölçeği (Kamu Kurumu) Çevre Hizmet Ödülü’nün, Akdeniz Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından belirlenecek tarihteki bir törenle taktim edileceği açıklandı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz Üniversitesi 23. Çevre Hizmet Ödülleri değerlendirmesinde ‘2019 yılı Antalya Ölçeği (Kamu Kurumu) Çevre Hizmet Ödülü’ne layık görüldü.
Akdeniz Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından geleneksel olarak düzenlenen 23. Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri değerlendirme süreci tamamlandı. Değerlendirme sonunda, uluslararası kuruluşlar tarafından hibe alan projeler; çevre eğitimi, bilgilendirme ve farkındalık çalışmaları; yenilikçi peyzaj çalışmalarından dolayı Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘2019 yılı Antalya Ölçeği (Kamu Kurumu) Çevre Hizmet Ödülü’ne layık görüldüğü bildirdi.
DOĞA DOSTU PROJELERE DEVAM
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Antalya’yı çevre dostu kent yapmak hedefiyle çevre ve doğa dostu projelerimize devam edeceğiz. Ödülün alınmasında emek veren ve bu önemli ödüle layık gören herkese teşekkür ederiz” dedi.
2019 yılı Antalya Ölçeği (Kamu Kurumu) Çevre Hizmet Ödülü’nün, Akdeniz Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından belirlenecek tarihteki bir törenle taktim edileceği açıklandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.