ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR

TURİZM 09.03.2021 - 23:50, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2797+ kez okundu.
 

ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR

Kemer’e apayrı bir değer katacak olan Kındılçeşme Sahil Projesi kapsamında yürütülen çalışmalar, son hızıyla sürüyor.

Yeni Mahalle Kındıl mevkisinde bulunan ve mülkiyeti hazineye ait taşınmazların da içerisinde bulunduğu alandaki çalışmalar kapsamında yürüyüş yolları yapılıyor.Kemer’in değerine değer katacak olan ve ilçeye gelen misafirler tarafından da çok beğenileceği düşünülen proje, Konyaaltı sahil projesinin bir başka versiyonu niteliğinde olacak. İçerisinde, yeşil alanlar, yürüyüş yolları, bisiklet yolu, koşu yolu, sosyal donatılar, otopark, spor alanlarının da yer alacağı projenin yaz sezonuna yetiştirilmesi planlanıyor.Proje ile ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Söz konusu alanda 6.12.2016 tarihinde Kültür ve Turizm Bakanlığınca onaylanmış olan imar planında kıyı kenar çizgisinden itibaren ilk 50 metrede park alanında kalan hazine adına kayıtlı yaklaşık 45000 metrekare alanda, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı-Doğu Antalya Emlak Müdürlüğünden alınan ön izin kapsamında halkın hizmetine sunmak için çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Şu anda herhangi bir sorun yok. Yapılan düzenleme 3621 sayılı Kıyı Kanunu ve Yönetmeliği kapsamında onaylanan ilk 50 metredeki park alanı 5393 sayılı Belediye kanununun bize vermiş olduğu yetkiye dayanarak çalışmalarımız devam etmektedir.” dedi. Kemer’in marka değerini yükseltecek bir proje olduğuna dikkat çeken Başkan Topaloğlu, “Buraya gelen vatandaşlarımız ve misafirlerimiz çok memnun kalacak. İstedikleri şekilde vakit geçirebileceği bir alan olacak. Dedikodulara kulak asmadan halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Kemer halkı bize güvenmeye devam etsin.” diye konuştu.
Kemer’e apayrı bir değer katacak olan Kındılçeşme Sahil Projesi kapsamında yürütülen çalışmalar, son hızıyla sürüyor.

Yeni Mahalle Kındıl mevkisinde bulunan ve mülkiyeti hazineye ait taşınmazların da içerisinde bulunduğu alandaki çalışmalar kapsamında yürüyüş yolları yapılıyor.Kemer’in değerine değer katacak olan ve ilçeye gelen misafirler tarafından da çok beğenileceği düşünülen proje, Konyaaltı sahil projesinin bir başka versiyonu niteliğinde olacak.

İçerisinde, yeşil alanlar, yürüyüş yolları, bisiklet yolu, koşu yolu, sosyal donatılar, otopark, spor alanlarının da yer alacağı projenin yaz sezonuna yetiştirilmesi planlanıyor.Proje ile ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Söz konusu alanda 6.12.2016 tarihinde Kültür ve Turizm Bakanlığınca onaylanmış olan imar planında kıyı kenar çizgisinden itibaren ilk 50 metrede park alanında kalan hazine adına kayıtlı yaklaşık 45000 metrekare alanda, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı-Doğu Antalya Emlak Müdürlüğünden alınan ön izin kapsamında halkın hizmetine sunmak için çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Şu anda herhangi bir sorun yok. Yapılan düzenleme 3621 sayılı Kıyı Kanunu ve Yönetmeliği kapsamında onaylanan ilk 50 metredeki park alanı 5393 sayılı Belediye kanununun bize vermiş olduğu yetkiye dayanarak çalışmalarımız devam etmektedir.” dedi.

Kemer’in marka değerini yükseltecek bir proje olduğuna dikkat çeken Başkan Topaloğlu, “Buraya gelen vatandaşlarımız ve misafirlerimiz çok memnun kalacak. İstedikleri şekilde vakit geçirebileceği bir alan olacak. Dedikodulara kulak asmadan halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Kemer halkı bize güvenmeye devam etsin.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.