ÇAMYUVA HALKI HİZMETLERDEN MEMNUN

SİYASET 17.11.2020 - 10:24, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1344+ kez okundu.
 

ÇAMYUVA HALKI HİZMETLERDEN MEMNUN

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çamyuva Mahallesi İstiklal Caddesinin çehresini değiştirdi.

Yıllardır yapılamayan cadde üzerinde çevre düzenlemesi, yol, kaldırım ve aydınlatma çalışmaları yapan belediye ekipleri, Kemer halkına yeni bir hizmet daha kazandırdı. Kemer Belediye Başkan Vekili Hasan Ali Acar ve Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül,, Çamyuva mahallesinde yapılan İstiklal Caddesini ve ara sokaklarda yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Yapımı tamamlanarak yeni çehresine kavuşan cadde ile ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “İstiklal Caddesindeki yaklaşık 19 metre genişliğinde ve 1 kilometre uzunluğunda yol yapım çalışması tamamlandı. Çamyuva halkı yıllardır bu yolun yapılmasını istiyordu. Bizde halkımızın isteğini kısa sürede yerine getirdik. Hizmet yapmaya devam ediyoruz. Başka söz söylemeye gerek yok. Önceki dönemle kıyasladığımızda yaptığımız işler ortada. Biz işimizi yapmaya devam ediyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kemer halkı bizi izlemeye devam etsin.” dedi. Başkan Vekili Acar ise Başkan Topaloğlu’nun öncülüğünde Kemer’e hak ettiği tüm hizmetleri kazandırmaya devam edeceklerini kaydetti.
Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çamyuva Mahallesi İstiklal Caddesinin çehresini değiştirdi.

Yıllardır yapılamayan cadde üzerinde çevre düzenlemesi, yol, kaldırım ve aydınlatma çalışmaları yapan belediye ekipleri, Kemer halkına yeni bir hizmet daha kazandırdı.

Kemer Belediye Başkan Vekili Hasan Ali Acar ve Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül,, Çamyuva mahallesinde yapılan İstiklal Caddesini ve ara sokaklarda yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Yapımı tamamlanarak yeni çehresine kavuşan cadde ile ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “İstiklal Caddesindeki yaklaşık 19 metre genişliğinde ve 1 kilometre uzunluğunda yol yapım çalışması tamamlandı. Çamyuva halkı yıllardır bu yolun yapılmasını istiyordu. Bizde halkımızın isteğini kısa sürede yerine getirdik. Hizmet yapmaya devam ediyoruz. Başka söz söylemeye gerek yok. Önceki dönemle kıyasladığımızda yaptığımız işler ortada. Biz işimizi yapmaya devam ediyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kemer halkı bizi izlemeye devam etsin.” dedi.

Başkan Vekili Acar ise Başkan Topaloğlu’nun öncülüğünde Kemer’e hak ettiği tüm hizmetleri kazandırmaya devam edeceklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.