Cennetten bir parça... Saklıgöl Marmaris

TURİZM 02.07.2020 - 23:13, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2627+ kez okundu.
 

Cennetten bir parça... Saklıgöl Marmaris

Bugün, Saklıgöl Marmaris markasının yüzü, Huzurlu iyi yaşam danışmanı ve yazar Gamze Sağıroğlu ile birlikteyiz.

  Neden Saklıgöl Marmaris?  Öncelikle Saklıgöl Marmaris Azmak Nehri üzerinde yüz dönümlük geniş bir arazi üzerinde faliyet göstermekte... Göl ve ormanın birleştiği manzaranın güzelliği, temiz havası, yeşili, doğallığı ile misafirlerine sıradışı bir deneyim sunuyor. Özellikle hijyenin ve sosyal mesafenin, izolasyonun çok önemli olduğu bu yıl, bu şartlara uygun ortamı, doğallığı ve misafirperverliği ile şehrin kalabalığı ve sıcağından kaçarak rahatlamak isteyenlere özel bir deneyim yaşatıyor.    Saklıgöl Marmaris’te neler var?  Biraz nefes almaya, sakinliği, huzuru ve doğallığı yaşamaya ihtiyacı olan herkese Saklıgöl Marmaris’te farklı seçenekler var. Kahvaltı ve her an yemek yeme imkanı ve konaklama seçeneği var.  Karavan sahiplerine ve çadır kampı için de uygun hizmet ortamı mevcut. Özel plajıyla ve Azmak nehri üzerinde kano yapma imkanıyla  Saklıgöl Marmaris yaşanması gereken bir doğa harikası... Ayrıca, bu yıldan itibaren kendi markam altında düzenlediğim  İyi yaşam ve Motivasyon kamplarının da merkezi oluyor Saklıgöl Marmaris...    İyi yaşam ve motivasyon kamplarında neler var?  Özellik şehir hayatından bunalan, iş ve özel hayat stresini yönetmek isteyen, kendiyle ve çevresiyle daha iyi ilişkiler oluşturmak, kendini anlamak ve duygusal zindelikle iyi hissetmek isteyen kadınlara yönelik, içsel yolculuk ve zerafet eğitimleri, yoga, meditasyon çalışmaları, iyi beslenme ve iç huzuru yaşamaya yönelik çalışmaları içeren bütünsel olarak hazırladığım bir program... Günümüzde en çok konuşulan zihinsel yoğunluğu ve stresi sakinleştiren  Zihin dikkati yönetme becerisi ve bilinçli farkındalık üzerine de beceri kazandıran bu kamplarda amacım kadınların değerli ve iyi hissetmesini sağlayak bunu gündelik hayatlarında da alışkanlık haline getirmelerini sağlamak.     Kamplar hangi dönemlerde gerçekleşecek? Bu yıl 14 Temmuz 2020 ilk kampımız başlıyor. Ardından her ay iki kamp olacak şeklinde 3 gece 4 günlük kamplarla Ekim ortasına kadar decam edeceğiz. Bir sonraki yıl kısmetse Nisan ayını hedefliyoruz başlangıç olarak...    Gelmek isteyenler size nasıl ulaşabilirler?  Restoran, konaklama ve tesisin aktiviteleri için Saklıgöl instagram sayfasından İyi yaşam ve motivasyon kampları için de Gamze Sağıroğlu instagram sayfasından bize ulaşabilirler.
Bugün, Saklıgöl Marmaris markasının yüzü, Huzurlu iyi yaşam danışmanı ve yazar Gamze Sağıroğlu ile birlikteyiz.
 
Neden Saklıgöl Marmaris? 
Öncelikle Saklıgöl Marmaris Azmak Nehri üzerinde yüz dönümlük geniş bir arazi üzerinde faliyet göstermekte...
Göl ve ormanın birleştiği manzaranın güzelliği, temiz havası, yeşili, doğallığı ile misafirlerine sıradışı bir deneyim sunuyor. Özellikle hijyenin ve sosyal mesafenin, izolasyonun çok önemli olduğu bu yıl, bu şartlara uygun ortamı, doğallığı ve misafirperverliği ile şehrin kalabalığı ve sıcağından kaçarak rahatlamak isteyenlere özel bir deneyim yaşatıyor. 
 
Saklıgöl Marmaris’te neler var? 
Biraz nefes almaya, sakinliği, huzuru ve doğallığı yaşamaya ihtiyacı olan herkese Saklıgöl Marmaris’te farklı seçenekler var. Kahvaltı ve her an yemek yeme imkanı ve konaklama seçeneği var.  Karavan sahiplerine ve çadır kampı için de uygun hizmet ortamı mevcut. Özel plajıyla ve Azmak nehri üzerinde kano yapma imkanıyla  Saklıgöl Marmaris yaşanması gereken bir doğa harikası... Ayrıca, bu yıldan itibaren kendi markam altında düzenlediğim  İyi yaşam ve Motivasyon kamplarının da merkezi oluyor Saklıgöl Marmaris... 
 
İyi yaşam ve motivasyon kamplarında neler var? 
Özellik şehir hayatından bunalan, iş ve özel hayat stresini yönetmek isteyen, kendiyle ve çevresiyle daha iyi ilişkiler oluşturmak, kendini anlamak ve duygusal zindelikle iyi hissetmek isteyen kadınlara yönelik, içsel yolculuk ve zerafet eğitimleri, yoga, meditasyon çalışmaları, iyi beslenme ve iç huzuru yaşamaya yönelik çalışmaları içeren bütünsel olarak hazırladığım bir program... Günümüzde en çok konuşulan zihinsel yoğunluğu ve stresi sakinleştiren  Zihin dikkati yönetme becerisi ve bilinçli farkındalık üzerine de beceri kazandıran bu kamplarda amacım kadınların değerli ve iyi hissetmesini sağlayak bunu gündelik hayatlarında da alışkanlık haline getirmelerini sağlamak.  
 
Kamplar hangi dönemlerde gerçekleşecek?
Bu yıl 14 Temmuz 2020 ilk kampımız başlıyor. Ardından her ay iki kamp olacak şeklinde 3 gece 4 günlük kamplarla Ekim ortasına kadar decam edeceğiz. Bir sonraki yıl kısmetse Nisan ayını hedefliyoruz başlangıç olarak... 
 
Gelmek isteyenler size nasıl ulaşabilirler? 
Restoran, konaklama ve tesisin aktiviteleri için Saklıgöl instagram sayfasından İyi yaşam ve motivasyon kampları için de Gamze Sağıroğlu instagram sayfasından bize ulaşabilirler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.