ÇEVRE KURULU'NDAN SARISU RAPORU...

TURİZM 23.09.2020 - 21:52, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2544+ kez okundu.
 

ÇEVRE KURULU'NDAN SARISU RAPORU...

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin koordinasyonunda yürütülen, kamu kurum, kuruluş, meslek odası ve sivil toplum örgütü temsilcilerinden oluşan Çevre Kurulu üçüncü toplantısında ‘Sarısu Şamandıra Tesisi Dönüşüm Fizibilite Raporu’nu değerlendirdi.

Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Çevre Kurulu toplantısına, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Çevre ve Sağlık Komisyon Başkanı Şafak Otuzaltı, Büyükşehir Belediyesi Baş Danışmanı Cem Oğuz, Çevre Kurulu Başkanı Çevre Yüksek Mühendisi Lokman Atasoy, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı İnanç Argun, Sivil Toplum Örgütü ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı. SARISU MASAYA YATIRILDI Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından, Sarısu bölgesinde planlanan yeni iskele bağlantılı DOLFEN tesisine ilişkin hazırlanan Sarısu Şamandıra Tesisi Dönüşüm Fizibilite Raporu, 2. Çevre Kurulu Toplantısında değerlendirilmiş ve Sarısu bölgesinde saha incelemesinde bulunulmuştu. Konuyla ilgili yapılan genişletilmiş 3. Çevre Kurulu Toplantısı’nda da projenin Sarısu Plajı’na olası etkileri ve çevresel açıdan riskleri ele alındı. Uzmanların görüşleri ve çözüm olabilecek alternatif sistemler konusunda Çevre Kurulu tarafından rapor hazırlanması ve ilgili kurumlarla paylaşılması kararlaştırıldı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin koordinasyonunda yürütülen, kamu kurum, kuruluş, meslek odası ve sivil toplum örgütü temsilcilerinden oluşan Çevre Kurulu üçüncü toplantısında ‘Sarısu Şamandıra Tesisi Dönüşüm Fizibilite Raporu’nu değerlendirdi.

Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Çevre Kurulu toplantısına, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Çevre ve Sağlık Komisyon Başkanı Şafak Otuzaltı, Büyükşehir Belediyesi Baş Danışmanı Cem Oğuz, Çevre Kurulu Başkanı Çevre Yüksek Mühendisi Lokman Atasoy, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı İnanç Argun, Sivil Toplum Örgütü ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

SARISU MASAYA YATIRILDI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından, Sarısu bölgesinde planlanan yeni iskele bağlantılı DOLFEN tesisine ilişkin hazırlanan Sarısu Şamandıra Tesisi Dönüşüm Fizibilite Raporu, 2. Çevre Kurulu Toplantısında değerlendirilmiş ve Sarısu bölgesinde saha incelemesinde bulunulmuştu.

Konuyla ilgili yapılan genişletilmiş 3. Çevre Kurulu Toplantısı’nda da projenin Sarısu Plajı’na olası etkileri ve çevresel açıdan riskleri ele alındı. Uzmanların görüşleri ve çözüm olabilecek alternatif sistemler konusunda Çevre Kurulu tarafından rapor hazırlanması ve ilgili kurumlarla paylaşılması kararlaştırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.