CHP'Lİ GENÇLİKTEN ÖĞRENCİLERE KİTAP DESTEĞİ

EĞİTİM 13.10.2020 - 20:51, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2230+ kez okundu.
 

CHP'Lİ GENÇLİKTEN ÖĞRENCİLERE KİTAP DESTEĞİ

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okulların açılması kararı verilmesi ile birlikte harekete geçen CHP Alanya Gençlik kolları başkanlığı kaynak kitabı ihtiyacı olan öğrencilere kitap desteğinde bulundu.

Dünya'yı etkisi altına alan Covid-19 nedeniyle okullarda eğitim ve öğretimin kademeli olarak başlamasına neden oldu. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Pazartesi günü yüzyüze eğitimin başlaması ile birlikte harekete geçen CHP Alanya Gençlik Kolları başkanlığı, Kargıcak Ortaokulu’nda kaynak kitap ihtiyacı olan öğrencileri belirleyerek yaptığı çalışma neticesinde, okul yönetimine gerçekleştirdikleri nezaket ziyareti ile kitapları teslim ettiler.  CHP Alanya Gençlik Kolları başkanı Birkan Ceylan, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Kargıcak Ortaokuluna gerçekleştirmiş oldukları ziyarette okul müdürü Fadime Balık ile bir araya geldiler. Pandemi nedeniyle yaşanan sıkıntıların elbirliği ile aşılacağına değinen CHP Alanya Gençlik Kolları Başkanı Birkan Ceylan, Kargıcak Ortaokulu Müdürü Fadime Balık'a da 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu. CHP'li başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin sosyal sorumluluk projesi adı altında daha önce belirledikleri öğrencilerin ders kitaplarını da okul müdürü Fadime Balık'a teslim ettiler.  CHP Alanya Gençlik Kolları Başkanı Birkan Ceylan ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; "Sayın Müdürümüz Fadime Balık'a nazik misafirperliginden dolayı teşekkür ederim. Öğrenci kardeşlerimize eğitim öğretim hayatlarında başarılar dilerim" dedi.    CHP Alanya Gençlik Kolları başkanlığı öğrencilere kitap desteğinde buludu...    
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okulların açılması kararı verilmesi ile birlikte harekete geçen CHP Alanya Gençlik kolları başkanlığı kaynak kitabı ihtiyacı olan öğrencilere kitap desteğinde bulundu.

Dünya'yı etkisi altına alan Covid-19 nedeniyle okullarda eğitim ve öğretimin kademeli olarak başlamasına neden oldu. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Pazartesi günü yüzyüze eğitimin başlaması ile birlikte harekete geçen CHP Alanya Gençlik Kolları başkanlığı, Kargıcak Ortaokulu’nda kaynak kitap ihtiyacı olan öğrencileri belirleyerek yaptığı çalışma neticesinde, okul yönetimine gerçekleştirdikleri nezaket ziyareti ile kitapları teslim ettiler. 

CHP Alanya Gençlik Kolları başkanı Birkan Ceylan, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Kargıcak Ortaokuluna gerçekleştirmiş oldukları ziyarette okul müdürü Fadime Balık ile bir araya geldiler. Pandemi nedeniyle yaşanan sıkıntıların elbirliği ile aşılacağına değinen CHP Alanya Gençlik Kolları Başkanı Birkan Ceylan, Kargıcak Ortaokulu Müdürü Fadime Balık'a da 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu. CHP'li başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin sosyal sorumluluk projesi adı altında daha önce belirledikleri öğrencilerin ders kitaplarını da okul müdürü Fadime Balık'a teslim ettiler. 


CHP Alanya Gençlik Kolları Başkanı Birkan Ceylan ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; "Sayın Müdürümüz Fadime Balık'a nazik misafirperliginden dolayı teşekkür ederim. Öğrenci kardeşlerimize eğitim öğretim hayatlarında başarılar dilerim" dedi. 

 
CHP Alanya Gençlik Kolları başkanlığı öğrencilere kitap desteğinde buludu...
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.