CHP üzerinden kirli ellerinizi çekin

SİYASET 19.08.2020 - 22:53, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2718+ kez okundu.
 

CHP üzerinden kirli ellerinizi çekin

CHP ilçe başkanları gazete ve internet sitelerinde çıkan haberlere tepki gösterdi

Kumluca belediye başkanı Mustafa Köleoğlu’nu makamında ziyaret eden, CHP Serik, Kemer, Demre ve Kumluca ilçe başkanları ortak basın açıklaması yaptılar. Cumhuriyet Halk Partisi Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, Demre İlçe Başkanı Hakan Caner ve Kumluca ilçe Başkanı Arif Kocacık’ın ortak basın açıklaması; “Yandaş medya gazete ve internet sitelerinde iftira rüzgarına dönüşen haysiyetsizce ithamla CHP ‘li belediye başkanları HDP modelini benimsiyor haberleri iftira rüzgarından başka bir şey değildir. İbrahim Okumamış imzasıyla yapılan asılsız haberin doğrusu eski meclis üyesinin özel kalem müdürü atanması için 11.04.2019 ve 1012 sayılı başvuru yapılmış ancak bugüne kadar onay verilmemiştir. Oysa iktidara yakın belediye başkanlarına hemen onay verilmiş, muhalefet belediye başkanı mağdur edilmiş, üstüne üstlük birde Fetö taktiğiyle hedef gösterilmeye çalışılarak linç kampanyasının sonucunda bedel ödettirilmek istenmektedir. Yandaş medya Cumhuriyet Halk Partisi’nden kirli ellerini çekmeli Fetönün siyasi ayağının üzerine girmelidir. CHP’li belediyelerin yönetim şekli Atatürk ilkelerini benimsemiş yönetim şeklidir. Asılsız haberi kınıyoruz.”
CHP ilçe başkanları gazete ve internet sitelerinde çıkan haberlere tepki gösterdi

Kumluca belediye başkanı Mustafa Köleoğlu’nu makamında ziyaret eden, CHP Serik, Kemer, Demre ve Kumluca ilçe başkanları ortak basın açıklaması yaptılar.

Cumhuriyet Halk Partisi Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, Demre İlçe Başkanı Hakan Caner ve Kumluca ilçe Başkanı Arif Kocacık’ın ortak basın açıklaması;

“Yandaş medya gazete ve internet sitelerinde iftira rüzgarına dönüşen haysiyetsizce ithamla CHP ‘li belediye başkanları HDP modelini benimsiyor haberleri iftira rüzgarından başka bir şey değildir.

İbrahim Okumamış imzasıyla yapılan asılsız haberin doğrusu eski meclis üyesinin özel kalem müdürü atanması için 11.04.2019 ve 1012 sayılı başvuru yapılmış ancak bugüne kadar onay verilmemiştir. Oysa iktidara yakın belediye başkanlarına hemen onay verilmiş, muhalefet belediye başkanı mağdur edilmiş, üstüne üstlük birde Fetö taktiğiyle hedef gösterilmeye çalışılarak linç kampanyasının sonucunda bedel ödettirilmek istenmektedir. Yandaş medya Cumhuriyet Halk Partisi’nden kirli ellerini çekmeli Fetönün siyasi ayağının üzerine girmelidir. CHP’li belediyelerin yönetim şekli Atatürk ilkelerini benimsemiş yönetim şeklidir. Asılsız haberi kınıyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.