Çilengir ailesinin mutlu günü

YAŞAM 11.10.2020 - 20:58, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1801+ kez okundu.
 

Çilengir ailesinin mutlu günü

Kemer Esnafları ve Turizmciler Derneği (KESDER) Başkanı Abdullah Çilengir’in kızı Gülşah Çilengir, Antalya Lara’da düzenlenen sade bir törenle Burak Öğütücü ile dünya evine girdi.

KESDER Başkanı Abdullah Çilengir ve Zehra Çilengir’in kızları Gülşah Çilengir, Burak Öğütücü ile dünya evine girdi. Antalya’nın Güzeloba Mahallesi’nde bulunan bir restoranda gerçekleşen düğün töreni koronavirüs tedbirleri dolayısıyla aile yakınları ve dostları katılımıyla gerçekleştirildi. Törene ayrıca Kemer Belediye Başkan Yardımcı Emin Gül, Meclis Üyesi Semih Top ve turizmci iş insanı Rahman Şeker de katılarak ailenin mutluluğuna ortak oldu. Mutluluğu gözlerinden okunan Abdullah Çilengir, “Bu mutlu günümüzde yanımızda olan tüm dost ve akrabalarımız ile törene katılamayıp çiçek ve çelenk gönderenlere Çilengir ailesi olarak teşekkür ederiz” dedi.
Kemer Esnafları ve Turizmciler Derneği (KESDER) Başkanı Abdullah Çilengir’in kızı Gülşah Çilengir, Antalya Lara’da düzenlenen sade bir törenle Burak Öğütücü ile dünya evine girdi.

KESDER Başkanı Abdullah Çilengir ve Zehra Çilengir’in kızları Gülşah Çilengir, Burak Öğütücü ile dünya evine girdi. Antalya’nın Güzeloba Mahallesi’nde bulunan bir restoranda gerçekleşen düğün töreni koronavirüs tedbirleri dolayısıyla aile yakınları ve dostları katılımıyla gerçekleştirildi. Törene ayrıca Kemer Belediye Başkan Yardımcı Emin Gül, Meclis Üyesi Semih Top ve turizmci iş insanı Rahman Şeker de katılarak ailenin mutluluğuna ortak oldu.

Mutluluğu gözlerinden okunan Abdullah Çilengir, “Bu mutlu günümüzde yanımızda olan tüm dost ve akrabalarımız ile törene katılamayıp çiçek ve çelenk gönderenlere Çilengir ailesi olarak teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.