Çokal, istifa etmeden önce kiminle buluştu?

SİYASET 20.02.2020 - 10:26, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1878+ kez okundu.
 

Çokal, istifa etmeden önce kiminle buluştu?

İyi Parti Eski Milletvekili Tuğba Vural Çokal'ın, istifa etmeden önce Mehmet Fatih Doğrucan ile bir kafede buluştuğu ortaya çıktı

İstifası ile hem ülke hem de Antalya gündemine oturan İyi Parti Eski Milletvekili Tuğba Vural Çokal'ın istifasının ardındaki sır çözülmeye başladı. İl divan toplantısında alınan karar ile Muratpaşa ve Kepez ilçe başkanlarının görevden alınmasını gerekçe göstererek istifa eden Çokal'ın İyi Partililerin de kabul etmediği ve sevmediği öğretim üyesi Mehmet Fatih Doğrucan ile hareket ettiği ortaya çıktı. Mehmet Fatih Doğrucan ile gizlice buluştuğu iddia edilen Tuğba Vural Çokal'ın istifasının ardında Doğrucan ile yaptığı gizli görüşmenin olduğu öğrenildi.  PARTİLİLERİN ÇOĞU DAVALI İyi Parti'nin gündeminden düşmeyen isimlerin başında yer alan Mehmet Fatih Doğucan'ın sosyal medya paylaşımları da Milletvekili Tuğba Vural Çokal ile birlikte hareket ettiğini ispatlıyor. Özellekle kendisi hakkında sosyal medyada yorum yapan İyi Partililere karşı dava atmasıyla bilinen Doğrucan'ın ilerleyen süreçte nasıl bir hamle yapacağı yada İyi Parti Genel Başkanı Akşener'in nasıl bir önlem alacağı merak ediliyor.
İyi Parti Eski Milletvekili Tuğba Vural Çokal'ın, istifa etmeden önce Mehmet Fatih Doğrucan ile bir kafede buluştuğu ortaya çıktı

İstifası ile hem ülke hem de Antalya gündemine oturan İyi Parti Eski Milletvekili Tuğba Vural Çokal'ın istifasının ardındaki sır çözülmeye başladı. İl divan toplantısında alınan karar ile Muratpaşa ve Kepez ilçe başkanlarının görevden alınmasını gerekçe göstererek istifa eden Çokal'ın İyi Partililerin de kabul etmediği ve sevmediği öğretim üyesi Mehmet Fatih Doğrucan ile hareket ettiği ortaya çıktı. Mehmet Fatih Doğrucan ile gizlice buluştuğu iddia edilen Tuğba Vural Çokal'ın istifasının ardında Doğrucan ile yaptığı gizli görüşmenin olduğu öğrenildi. 

PARTİLİLERİN ÇOĞU DAVALI

İyi Parti'nin gündeminden düşmeyen isimlerin başında yer alan Mehmet Fatih Doğucan'ın sosyal medya paylaşımları da Milletvekili Tuğba Vural Çokal ile birlikte hareket ettiğini ispatlıyor. Özellekle kendisi hakkında sosyal medyada yorum yapan İyi Partililere karşı dava atmasıyla bilinen Doğrucan'ın ilerleyen süreçte nasıl bir hamle yapacağı yada İyi Parti Genel Başkanı Akşener'in nasıl bir önlem alacağı merak ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.