Corona iddiası davalık oldu:

YAŞAM 08.04.2020 - 21:40, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2979+ kez okundu.
 

Corona iddiası davalık oldu:

Sözcü Gazetesinden Can Özçelik'in haberine göre Muammer Karabulut ‘5G ile çalışan ürünlerin satışı durdurulsun’ diye dava açtı..

Antalya’da yaşayan Muammer Karabulut, 5G teknolojisinin corona virüsü yayılmasında etkili olduğu iddialarının gündeme gelmesinden sonra bu teknoloji üzerine çalışan şirketlere dava açtı. Şikayetçi Karabulut dilekçesinde, 5G reklamlarının kaldırılmasını ve bu teknoloji ile çalışan ürünlerin satışının durdurulmasını istedi. Antalya'da yaşayan Muammer Karabulut, 5G teknolojinin corona virüsü yaymasında etkili olduğu iddialarını gerekçe göstererek Çin'in ünlü telefon şirketi ve ABD'li yazılım firmasına dava açtı. Bu iki şirketin 5G teknoloji ile çalışan ürünlerin reklamı ve satışını yaptığını söyleyen Muammer Karabulut, Antalya Tüketici Mahkemesi’ne dava açtı. “SATIŞI ENGELLENSİN” Şikayetçi Muammer Karabulut, insan sağlığına zarar verdiği öne sürülen 5G teknolojisinin anlatıldığı reklamların yayınlarının durdurulmasını ve dava sonuçlanıncaya kadar 5G ile çalışan tüm araç ve gereçlerin satışının engellenmesini istedi. Kaynak: Sözcü 5G ile çalışan ürünü piyasaya süren şirketlerin Türkiye'deki Tüketici Kanunu’na aykırı davrandığını öne süren şikayetçi Muammer Karabulut, Tüketici Kanunu’na göre, şirketlerin gerekli tedbirleri alıncaya kadar reklamlarının bu kapsamda durdurulması gerektiğini savundu.Şikayetçi dilekçesinde iki şirketin insan sağlığını hiçe sayarak, “Teknolojik buluşları piyasaya sürmek ve olası yan etkilerini gizlemek, dünyayı bir savaş ortamına getirmek suçu” işlediği iddia edildi.
Sözcü Gazetesinden Can Özçelik'in haberine göre Muammer Karabulut ‘5G ile çalışan ürünlerin satışı durdurulsun’ diye dava açtı..

Antalya’da yaşayan Muammer Karabulut, 5G teknolojisinin corona virüsü yayılmasında etkili olduğu iddialarının gündeme gelmesinden sonra bu teknoloji üzerine çalışan şirketlere dava açtı. Şikayetçi Karabulut dilekçesinde, 5G reklamlarının kaldırılmasını ve bu teknoloji ile çalışan ürünlerin satışının durdurulmasını istedi.

Antalya'da yaşayan Muammer Karabulut, 5G teknolojinin corona virüsü yaymasında etkili olduğu iddialarını gerekçe göstererek Çin'in ünlü telefon şirketi ve ABD'li yazılım firmasına dava açtı.

Bu iki şirketin 5G teknoloji ile çalışan ürünlerin reklamı ve satışını yaptığını söyleyen Muammer Karabulut, Antalya Tüketici Mahkemesi’ne dava açtı.

“SATIŞI ENGELLENSİN”

Şikayetçi Muammer Karabulut, insan sağlığına zarar verdiği öne sürülen 5G teknolojisinin anlatıldığı reklamların yayınlarının durdurulmasını ve dava sonuçlanıncaya kadar 5G ile çalışan tüm araç ve gereçlerin satışının engellenmesini istedi.

Kaynak: Sözcü
5G ile çalışan ürünü piyasaya süren şirketlerin Türkiye'deki Tüketici Kanunu’na aykırı davrandığını öne süren şikayetçi Muammer Karabulut, Tüketici Kanunu’na göre, şirketlerin gerekli tedbirleri alıncaya kadar reklamlarının bu kapsamda durdurulması gerektiğini savundu.Şikayetçi dilekçesinde iki şirketin insan sağlığını hiçe sayarak, “Teknolojik buluşları piyasaya sürmek ve olası yan etkilerini gizlemek, dünyayı bir savaş ortamına getirmek suçu” işlediği iddia edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.