Cumhur İttifakı, HDP'ye sarıldı

SİYASET 16.05.2020 - 22:18, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2963+ kez okundu.
 

Cumhur İttifakı, HDP'ye sarıldı

Anketlerde Meral Akşener’in yükselişi ile İyi Parti’ye saldırıların arttığına dikkat çeken İyi Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı ve İl Başkan Adayı Nihat Kavşut, irtifa kaybederek düşüşe geçen Cumhur İttifakı’nın rahatsızlığının iftiraları da beraberinde getirdiğini öne sürdü.

İyi Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı ve İl Başkan Adayı Nihat Kavşut, son dönemde Meral Akşener ve İyi Parti’nin yükselişinin oluşan Cumhur İttifakı’nı rahatsız ettiğini vurgulayarak, İstanbul seçimlerinde olduğu gibi AKP ve MHP’nin HDP’ye sarıldığını söyledi. Kavşut, “Herşey Meral Akşener’in gördüğü teveccüh sonrası anketlerdeki yükselişi ile başladı. Akşener’in durdurulamaz yükselişini gören AKP ve MHP, İstanbul seçimlerinde olduğu gibi yardım simidi olarak HDP’yi gördü. Seçim kazanabilmek için terör elebaşısı, bebek katili Abdullah Öcalan’ın kardeşini Türkiye Cumhuriyeti’nin televizyonu TRT’ye çıkaracak kadar çaresiz kalan Cumhur İttifakı, şimdi de HDP’li Sırrı’ya kucak açtı” diye konuştu. KÜÇÜK ORTAK AZ DAHA ÇALIŞSIN Cumhur İttifakı’nı oluşturan AKP ve MHP’nin Türk Milleti’nin gözünden düştüğünü söyleyen Başkan Kavşut, “Halkın gözünden de gönlünden de düşen iki partinin gidişi çok yakın. Genel Başkan Yardımcımız Sayın Koray Aydın’ın da dediği gibi AKP devri kapanmıştır. Bu da şunu gösteriyor ki, küçük ortağın uluyan milletvekilinin ve her şeyi bildiğini sanan basın danışmanının Ak trolleri kullanarak daha da saldırması gerekecek. Cumhur İttifakı bileşenleri bu kadar çaresizlik içerisindeyken İyi Partili gönüldaşlarıma seslenmek istiyorum. Türk Milleti’nin tek umudu İyi Parti’dir. Kongreler öncesi yöneticilerin aynı masada birlik beraberlik içerisinde oturabilmesi gerekiyor. Demokratik haklarımızı kullanacağız. Üyelerimiz istedikleri göreve talip olabilmeli. Kimseye dayatma yapmadan, ayrışmadan, ötekileştirmeden sevgi ve saygı çerçevesinde demokrasi şöleni yaşayalım. Kimse unutmasın ki, düşman değiliz sadece farklı düşünüyoruz” dedi.
Anketlerde Meral Akşener’in yükselişi ile İyi Parti’ye saldırıların arttığına dikkat çeken İyi Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı ve İl Başkan Adayı Nihat Kavşut, irtifa kaybederek düşüşe geçen Cumhur İttifakı’nın rahatsızlığının iftiraları da beraberinde getirdiğini öne sürdü.

İyi Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı ve İl Başkan Adayı Nihat Kavşut, son dönemde Meral Akşener ve İyi Parti’nin yükselişinin oluşan Cumhur İttifakı’nı rahatsız ettiğini vurgulayarak, İstanbul seçimlerinde olduğu gibi AKP ve MHP’nin HDP’ye sarıldığını söyledi. Kavşut, “Herşey Meral Akşener’in gördüğü teveccüh sonrası anketlerdeki yükselişi ile başladı. Akşener’in durdurulamaz yükselişini gören AKP ve MHP, İstanbul seçimlerinde olduğu gibi yardım simidi olarak HDP’yi gördü. Seçim kazanabilmek için terör elebaşısı, bebek katili Abdullah Öcalan’ın kardeşini Türkiye Cumhuriyeti’nin televizyonu TRT’ye çıkaracak kadar çaresiz kalan Cumhur İttifakı, şimdi de HDP’li Sırrı’ya kucak açtı” diye konuştu.

KÜÇÜK ORTAK AZ DAHA ÇALIŞSIN

Cumhur İttifakı’nı oluşturan AKP ve MHP’nin Türk Milleti’nin gözünden düştüğünü söyleyen Başkan Kavşut, “Halkın gözünden de gönlünden de düşen iki partinin gidişi çok yakın. Genel Başkan Yardımcımız Sayın Koray Aydın’ın da dediği gibi AKP devri kapanmıştır. Bu da şunu gösteriyor ki, küçük ortağın uluyan milletvekilinin ve her şeyi bildiğini sanan basın danışmanının Ak trolleri kullanarak daha da saldırması gerekecek. Cumhur İttifakı bileşenleri bu kadar çaresizlik içerisindeyken İyi Partili gönüldaşlarıma seslenmek istiyorum. Türk Milleti’nin tek umudu İyi Parti’dir. Kongreler öncesi yöneticilerin aynı masada birlik beraberlik içerisinde oturabilmesi gerekiyor. Demokratik haklarımızı kullanacağız. Üyelerimiz istedikleri göreve talip olabilmeli. Kimseye dayatma yapmadan, ayrışmadan, ötekileştirmeden sevgi ve saygı çerçevesinde demokrasi şöleni yaşayalım. Kimse unutmasın ki, düşman değiliz sadece farklı düşünüyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.