DIŞ GÜÇLERİN İŞGALİNE GÖTÜRECEKLER !

SİYASET 24.02.2021 - 00:08, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2089+ kez okundu.
 

DIŞ GÜÇLERİN İŞGALİNE GÖTÜRECEKLER !

Milli Mücadele Partisi Genel Başkanı Ahmet Kaya yaptığı yazılı açıklamada, siyasi iktidarın yaptığı hataların telafisi mümkün olmayan sonuçlar doğuracağını ifade ederek, ülkenin işgale sürüklendiğini söyledi.

Milli Mücadele Partisi Genel başkanı Ahmet Kaya, haftalık olarak yapmış olduğu yazılı basın açıklamasında birbirinden önemli konulara dikkat çekti.   Kaya yaptığı açıklamada, siyasi iktidarın güç zehirlenmesi yaşadığını belirterek, yapılan hataların faturasını yüce Türk Milletinin ödedeğini söyledi. Telafisi olmayan bir yola girildiğine dikkat çeken Genel Başkan Ahmet Kaya, ülkenin resmen işgale görüldüğünü iddia etti.   YENİ DÜNYA DÜZENİ KURULUYOR   Emperyalist küresel güçlerin kirli oyunları, plan ve Programları, BOP ve Vatikan/Bizans hayalleri kapsamında; Teknolojiye dayalı yeni dünya düzeni ve dijital hayata geçiş için; TC Devletini Yıkmak, Bölmek, Paramparça etmek, Eyalet ve Federasyon sistemine geçmek, Anayasayı tamamen değiştirmek için geniş teferruatlı büyük tuzak kurdular, büyük bir oyun oynadılar. Başta AKP Genel Başkanı Erdoğan olmak üzere; TBMM ve kaçak saraydakilerin hemen, hemen geneline, Parlamentodaki Parti Genel Başkanlarına, Bakanlara, Milletvekillerine, Üst düzey Yargı mensuplarına, üst düzey Bürokratlara; Emperyalist güçlerin plan ve Programları dahilinde, Rockofeller, Soros, CİA, Mossad, gizli servisler tarafından özel olarak yetiştirilmiş, Türk, Müslüman, Milliyetçi, Vatansever, Atatürkçü postuna bürünmüş şeytani ruhun uzman eğiticileri tarafından; Robotlaştırılmaları amacı ile Yapay zeka, bilinçaltı uygulama, hipnozlama, beyin deşarjlama, robotlaştırma, ÇİP, DAP, NLP vs. Uygulamalı seanslar yapılmıştır.   KÜRESEL ÇETE İŞBAŞINDA   Bazı Liderlerin konuşmaları dikkatle analiz edilmelidir, peltekleme, Dil sürtme değil; ROBOTLAŞTIRILDIKLARI ve Kumandalarının dış güçlerin elinde olduğu içindir. TBMM ve kaçak saraydakilerin tamamı Emperyalist küresel güçlerin denetimi ve kontrolü altındadırlar. Yapılan şeytani Müdahaleler, seanslar, videolar tüm ayrıntılı detaylar kapsamında teknik, teknolojik, Film, analiz, laboratuvar ve Genel araştırma içerikli tıbbi tespitlerin yapılması, tamamının TERMAL KAMERALARLA taramalarının yapılması ve de Tüm uzmanlık dallarında Bilim adamlarının, Profesörlerin, Doktorların, Teknik, Teknolojik, radyolojik, Biyoloik, kimyager, Fizik, Beyin, damar, Kalp ve Gögüs, Gastrointestinal, dahiliye, kulak, burun, göz, Tıp, uzmanları tarafından geniş bir heyet ve sağlık uzmanları kurulu tarafından TBMM ve kaçak saraydakilerin tamamı GENEL SAĞLIK KONTROLLERİNDEN geçirilmeli, tarafsız ve bağımsız Medya ve Basın tarafından canlı yayınla Kamuoyuna sonuçlar aktarılmalı ve tamamı tasfiye edilmelidir. Aksi bir düşünce Vatanımızı ve Aziz Milletimizi tamamen çok büyük bir felakete ve dış güçlerin işgaline neden olacaktır. Kamuoyuna saygıyla...   Milli Mücadele Partisi Genel Başkanı Ahmet Kaya
Milli Mücadele Partisi Genel Başkanı Ahmet Kaya yaptığı yazılı açıklamada, siyasi iktidarın yaptığı hataların telafisi mümkün olmayan sonuçlar doğuracağını ifade ederek, ülkenin işgale sürüklendiğini söyledi.
Milli Mücadele Partisi Genel başkanı Ahmet Kaya, haftalık olarak yapmış olduğu yazılı basın açıklamasında birbirinden önemli konulara dikkat çekti.
 
Kaya yaptığı açıklamada, siyasi iktidarın güç zehirlenmesi yaşadığını belirterek, yapılan hataların faturasını yüce Türk Milletinin ödedeğini söyledi. Telafisi olmayan bir yola girildiğine dikkat çeken Genel Başkan Ahmet Kaya, ülkenin resmen işgale görüldüğünü iddia etti.
 
YENİ DÜNYA DÜZENİ KURULUYOR
 
Emperyalist küresel güçlerin kirli oyunları, plan ve Programları, BOP ve Vatikan/Bizans hayalleri kapsamında; Teknolojiye dayalı yeni dünya düzeni ve dijital hayata geçiş için; TC Devletini Yıkmak, Bölmek, Paramparça etmek, Eyalet ve Federasyon sistemine geçmek, Anayasayı tamamen değiştirmek için geniş teferruatlı büyük tuzak kurdular, büyük bir oyun oynadılar. Başta AKP Genel Başkanı Erdoğan olmak üzere; TBMM ve kaçak saraydakilerin hemen, hemen geneline, Parlamentodaki Parti Genel Başkanlarına, Bakanlara, Milletvekillerine, Üst düzey Yargı mensuplarına, üst düzey Bürokratlara; Emperyalist güçlerin plan ve Programları dahilinde, Rockofeller, Soros, CİA, Mossad, gizli servisler tarafından özel olarak yetiştirilmiş, Türk, Müslüman, Milliyetçi, Vatansever, Atatürkçü postuna bürünmüş şeytani ruhun uzman eğiticileri tarafından; Robotlaştırılmaları amacı ile Yapay zeka, bilinçaltı uygulama, hipnozlama, beyin deşarjlama, robotlaştırma, ÇİP, DAP, NLP vs. Uygulamalı seanslar yapılmıştır.
 
KÜRESEL ÇETE İŞBAŞINDA
 
Bazı Liderlerin konuşmaları dikkatle analiz edilmelidir, peltekleme, Dil sürtme değil; ROBOTLAŞTIRILDIKLARI ve Kumandalarının dış güçlerin elinde olduğu içindir. TBMM ve kaçak saraydakilerin tamamı Emperyalist küresel güçlerin denetimi ve kontrolü altındadırlar.
Yapılan şeytani Müdahaleler, seanslar, videolar tüm ayrıntılı detaylar kapsamında teknik, teknolojik, Film, analiz, laboratuvar ve Genel araştırma içerikli tıbbi tespitlerin yapılması, tamamının TERMAL KAMERALARLA taramalarının yapılması ve de Tüm uzmanlık dallarında Bilim adamlarının, Profesörlerin, Doktorların, Teknik, Teknolojik, radyolojik, Biyoloik, kimyager, Fizik, Beyin, damar, Kalp ve Gögüs, Gastrointestinal, dahiliye, kulak, burun, göz, Tıp, uzmanları tarafından geniş bir heyet ve sağlık uzmanları kurulu tarafından TBMM ve kaçak saraydakilerin tamamı GENEL SAĞLIK KONTROLLERİNDEN geçirilmeli, tarafsız ve bağımsız Medya ve Basın tarafından canlı yayınla Kamuoyuna sonuçlar aktarılmalı ve tamamı tasfiye edilmelidir. Aksi bir düşünce Vatanımızı ve Aziz Milletimizi tamamen çok büyük bir felakete ve dış güçlerin işgaline neden olacaktır.
Kamuoyuna saygıyla...
 
Milli Mücadele Partisi Genel Başkanı
Ahmet Kaya
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.