DAHA MODERN KEMER İÇİN ÇALIŞIYORUZ

YAŞAM 13.05.2020 - 22:38, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1579+ kez okundu.
 

DAHA MODERN KEMER İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Mustafa Ertuğrul Aker Parkı (Olbia Parkı) yenileme çalışmalarına son hızla devam ediyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçe merkezinde yer alan Kemer Halk Plajı ve Olbia Park’ta yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, Park ve Bahçeler Müdürü Gencay Kayrak’tan gelinen son nokta hakkında bilgi aldı. Başkan Topaloğlu’na, Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül'ün de eşlik ettiği görüldü. Kemer belediye başkanı Topaloğlu, turizm sezonuna yarın başlayacakmış gibi hareket ettiklerini ve Mustafa Ertuğrul Aker Parkı (Olbia Parkı) yenileme  çalışmalarını sezona hazır hale getirmeyi hedeflediklerini belirtti.
Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Mustafa Ertuğrul Aker Parkı (Olbia Parkı) yenileme çalışmalarına son hızla devam ediyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçe merkezinde yer alan Kemer Halk Plajı ve Olbia Park’ta yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, Park ve Bahçeler Müdürü Gencay Kayrak’tan gelinen son nokta hakkında bilgi aldı. Başkan Topaloğlu’na, Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül'ün de eşlik ettiği görüldü.

Kemer belediye başkanı Topaloğlu, turizm sezonuna yarın başlayacakmış gibi hareket ettiklerini ve Mustafa Ertuğrul Aker Parkı (Olbia Parkı) yenileme  çalışmalarını sezona hazır hale getirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.