Deva Partisi harekete geçti

SİYASET 30.04.2020 - 22:42, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1641+ kez okundu.
 

Deva Partisi harekete geçti

Antalya, Burdur ve Isparta il teşkilatlarının oluşturulması için 5 parti kurucusu olarak çalışmalarını sürdürdüklerini bildiren Mustafa Satıcı, “En kısa sürede bu çalışmalar tamamlanacak. Ardından da ilçe teşkilatlarını oluşturmaya başlayacağız” dedi.

Deva Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Mustafa Satıcı; Antalya, Burdur ve Isparta’da il teşkilatlarını oluşturmak için kendisinin de dahil olduğu 5 parti kurucusu ile yoğun bir şekilde çalıştıklarını açıkladı. Ali Babacan liderliğinde 9 Mart tarihinde kurulan Deva Partisi, 90 kişilik Kurucular Kurulu vasıtasıyla kısa süre önce 50 kişilik Merkez Yönetim Kurulu’nu (MYK) oluşturdu. Deva Partisi MYK’nın belirlenmesinin ardından yurt genelinde il teşkilatlarının oluşturulabilmesi için çalışma başlatıldı. Antalya, Burdur ve Isparta il teşkilat yapısının oluşması için Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) eski Başkanı, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) eski Yönetim Kurulu Üyesi ve Deva Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Mustafa Satıcı da titiz bir çalışmanın içerisine girdi. İL TEŞKİLATLARI OLUŞTURULUYOR Antalya, Burdur ve Isparta il teşkilatlarının oluşturulması için kendisinin de dahil olduğu 5 parti kurucusu ile çalışmalarını sürdürdüklerini bildiren Mustafa Satıcı, “Ramazan Bayramı sonrasında çalışmaları tamamlamayı hedefliyoruz. Ardından genel merkezimiz de bir çalışma gerçekleştirecek. En kısa sürede bu çalışmalar tamamlanacak. Ardından ara vermeden ilçe teşkilatlarını oluşturmak için çalışmalara başlayacağız. Hedefimiz halkımızın gönlünde yer edinmiş, halkımızın sıkıntılarına çözüm üretebilecek kadrolarla iktidara yürümek” dedi. TÜRKİYE GENELİNDE 60 BİN GÖNÜLLÜ Deva Partisi’nin kuruluşunun üzerinden 2 ay geçmeden yurt genelinde geniş bir kitle tarafından teveccühle karşılandıklarını ifade eden Mustafa Satıcı, “Şu an yurt genelinde yaklaşık 60 bin gönüllü çalışmalarımıza destek veriyor. Kısa sürede bu kadar gönüllüye ulaşmak gelecek adına umut verici. Gönüllü sayısı hızla artıyor ve kısa sürede yüz binli rakamlara ulaşması bekleniyor. Teşkilatlarımızda görev almak isteyen hemşerilerimizi, ‘devapartisi.org’ resmi web adresimizden başvuru yapmaya davet ediyoruz” dedi. Antalya, Burdur ve Ispartalı ihracat ailesinin yakından tanıdığı Mustafa Satıcı, bir yandan da Batı Akdeniz’de tarım sektörünü daha da geliştirecek, sorunlarına çözüm üretecek projeler üzerinde de parti çalışmaları gerçekleştiriyor. 
Antalya, Burdur ve Isparta il teşkilatlarının oluşturulması için 5 parti kurucusu olarak çalışmalarını sürdürdüklerini bildiren Mustafa Satıcı, “En kısa sürede bu çalışmalar tamamlanacak. Ardından da ilçe teşkilatlarını oluşturmaya başlayacağız” dedi.

Deva Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Mustafa Satıcı; Antalya, Burdur ve Isparta’da il teşkilatlarını oluşturmak için kendisinin de dahil olduğu 5 parti kurucusu ile yoğun bir şekilde çalıştıklarını açıkladı. Ali Babacan liderliğinde 9 Mart tarihinde kurulan Deva Partisi, 90 kişilik Kurucular Kurulu vasıtasıyla kısa süre önce 50 kişilik Merkez Yönetim Kurulu’nu (MYK) oluşturdu. Deva Partisi MYK’nın belirlenmesinin ardından yurt genelinde il teşkilatlarının oluşturulabilmesi için çalışma başlatıldı. Antalya, Burdur ve Isparta il teşkilat yapısının oluşması için Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) eski Başkanı, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) eski Yönetim Kurulu Üyesi ve Deva Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Mustafa Satıcı da titiz bir çalışmanın içerisine girdi.

İL TEŞKİLATLARI OLUŞTURULUYOR

Antalya, Burdur ve Isparta il teşkilatlarının oluşturulması için kendisinin de dahil olduğu 5 parti kurucusu ile çalışmalarını sürdürdüklerini bildiren Mustafa Satıcı, “Ramazan Bayramı sonrasında çalışmaları tamamlamayı hedefliyoruz. Ardından genel merkezimiz de bir çalışma gerçekleştirecek. En kısa sürede bu çalışmalar tamamlanacak. Ardından ara vermeden ilçe teşkilatlarını oluşturmak için çalışmalara başlayacağız. Hedefimiz halkımızın gönlünde yer edinmiş, halkımızın sıkıntılarına çözüm üretebilecek kadrolarla iktidara yürümek” dedi.

TÜRKİYE GENELİNDE 60 BİN GÖNÜLLÜ

Deva Partisi’nin kuruluşunun üzerinden 2 ay geçmeden yurt genelinde geniş bir kitle tarafından teveccühle karşılandıklarını ifade eden Mustafa Satıcı, “Şu an yurt genelinde yaklaşık 60 bin gönüllü çalışmalarımıza destek veriyor. Kısa sürede bu kadar gönüllüye ulaşmak gelecek adına umut verici. Gönüllü sayısı hızla artıyor ve kısa sürede yüz binli rakamlara ulaşması bekleniyor. Teşkilatlarımızda görev almak isteyen hemşerilerimizi, ‘devapartisi.org’ resmi web adresimizden başvuru yapmaya davet ediyoruz” dedi. Antalya, Burdur ve Ispartalı ihracat ailesinin yakından tanıdığı Mustafa Satıcı, bir yandan da Batı Akdeniz’de tarım sektörünü daha da geliştirecek, sorunlarına çözüm üretecek projeler üzerinde de parti çalışmaları gerçekleştiriyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.