DEVA PARTİSİ KEMER'DE TEŞKİLATLANMAYA BAŞLIYOR

SİYASET 05.11.2020 - 21:21, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1319+ kez okundu.
 

DEVA PARTİSİ KEMER'DE TEŞKİLATLANMAYA BAŞLIYOR

Ali Babacan liderliğinde 9 Mart 2020'de kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi Kemer'de teşkilatlanma çalışmalarına başladı.

Kemer Marina, Shakespeare Restoran'da Deva Partisi İl Komisyon Başkanı Selda Öner, İnsan kaynakları ve parti içi eğitimlerden sorumlu İl Başkan yardımcısı Özlem Arlıer, İl Yönetim kurulu üyesi Av.Hasan Karabulut ve Ahmet Ersin Bilgin'in katılımıyla gerçekleştirilen toplada Kemer halkının Ali Babacan ve Deva Partisine olan ilgisi gözlerden kaçmadı. İnsan kaynakları ve parti içi eğitimlerden sorumlu İl Başkan yardımcısı Özlem Arlıer Deva Partisi teşkilatlarında görev almak isteyen vatandaşlarımızın partinin resmi web sitesinden başvuru yapmalarının yeterli olacağını belirtti. Deva Partisi İl komisyon başkanı Selda Öner, Demokrasi ve Atılım Partisi Kemer Teşkilatı'nı yüzde 30 kadın ve genç kotası uygulanacağını sözlerine ekledi.
Ali Babacan liderliğinde 9 Mart 2020'de kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi Kemer'de teşkilatlanma çalışmalarına başladı.

Kemer Marina, Shakespeare Restoran'da Deva Partisi İl Komisyon Başkanı Selda Öner, İnsan kaynakları ve parti içi eğitimlerden sorumlu İl Başkan yardımcısı Özlem Arlıer, İl Yönetim kurulu üyesi Av.Hasan Karabulut ve Ahmet Ersin Bilgin'in katılımıyla gerçekleştirilen toplada Kemer halkının Ali Babacan ve Deva Partisine olan ilgisi gözlerden kaçmadı.

İnsan kaynakları ve parti içi eğitimlerden sorumlu İl Başkan yardımcısı Özlem Arlıer Deva Partisi teşkilatlarında görev almak isteyen vatandaşlarımızın partinin resmi web sitesinden başvuru yapmalarının yeterli olacağını belirtti. Deva Partisi İl komisyon başkanı Selda Öner, Demokrasi ve Atılım Partisi Kemer Teşkilatı'nı yüzde 30 kadın ve genç kotası uygulanacağını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.