DİM DİYET BORCUMU ÖDÜYOR ?

SAĞLIK 14.03.2020 - 18:07, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1674+ kez okundu.
 

DİM DİYET BORCUMU ÖDÜYOR ?

Küresel Gazeteciler Konseyi başkanı M. Ali Dim'e Kırbıyık firması tarafından ödenen 25 binliranın dekontu ortaya çıkmış ve geçtiğimiz hafta gündemi meşgul etmişti. Yaşanan virüs vakası nedeniyle Kırbıyık A.Ş.’nin sağlık bakanlığına 100 bin litre etil alkol bağışlayacağı KGK başkanı Dim tarafından sosyal medya paylaşımı ile teşekkür edilerek duyurulması bazı soru işaretlerini de beraberinde getirdi.

BU NEYİN TEŞEKKÜRÜ SAYIN DİM ? Antalya Aksu'da Şahin Kırbıyık‘ın sahibi olduğu firmanın ürettiği alkollü içeceklerde kozmetik sanayisinde kullanılan ve insan sağlığı için zararlı olan tersiyer butil alkol içeren alkol kullanıldığının tespit edildiği, bu nedenle tüm üretim belgelerinin 24 Şubat 2020 tarihi itibariyle  bakanlık tarafından iptal edildiği kamuoyuna yansımıştı. KGK başkanı M. Ali Dim'e ödenen 25 binlira geçtiğimiz hafta gündeme düşmüştü. Yaşanan Corona virüsü vakası nedeniyle Kırbıyık şirketinin sağlık bakanlığına yapacağı 100 bin litre etil alkol yardımını KGK başkanı Mehmet Ali Dİm'in teşekkür ederek duyurması kamuoyunda alınan 25 binlira dekontun farklı yorumlanmasına neden oldu...     DİM DANIŞMANLIK HİZMETİ Mİ VERİYOR YOKSA SUS PAYI MI ALIYOR ? KGK başkanı M. Ali Dim'in insan sağlığını tehdit eden zararlı madde içeren madde bulundurduğu bakanlık müfettişleri kayıtları ile tescillenmiş bir firma için paylaşımlar yaparak destek vermesi akıllara KGK başkanı M. Ali Dim hakkında danışmanlık hizmeti mi veriyor yoksa Kırbıyık alkollü içecekler firmesından sus payı mı alıyor ? sorusunu akıllara getiriryor... Firma yetkililerinin  bakanlık müfettişlerinin ruhsat iptal tutanağı ve Küresel Gazeteciler Konseyine ödenen 25 binlira hakkında yapacakları açıklamaları merak ediyoruz.   İNSAN SAĞLIĞI İÇİN ZARARLI Şahin Kırbıyık‘ın sahibi olduğu firmanın ürettiği alkollü içeceklerde kozmetik sanayisinde kullanılan ve insan sağlığı için zararlı olan tersiyer butil alkol içeren alkol kullanıldığının tespit edildiği, bu nedenle tüm üretim belgelerinin 24 Şubat 2020 tarihi itibariyle iptal edildiği ileri sürülüyor. Basına sızan belgede, Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Kırbıyık A.Ş.’nin Bakanlığımızdan aldığı tüm belgeler 19 Şubat 2020 tarihli ve E-585991 sayı makam oluru ile iptal edilmiştir” ifadelerine yer verildi.   KIRBIYIK A.Ş NEDEN SUSKUN ? Basına sızan belgede, Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Kırbıyık A.Ş.’nin Bakanlığımızdan aldığı tüm belgeler 19 Şubat 2020 tarihli ve E-585991 sayı makam oluru ile iptal edilmiştir” ifadelerine yer verildiği halde firma yetkilileri neden sessiz kalıyor ?   Kırbıyık A.Ş.’nin ruhsatı bakanlık tarafından iptal edildi mi ? Kırbıyık A.Ş.’nin ruhsatı iptal edildiyse hangi şartlarda çalışmalarına devam ediyor ? Kırbıyık A.Ş.’nin ruhsatı iptal edildiyse Sağlık bakanlığına hangi şartlarda 100 litre etil alkol hibe ediyor ? KGK başkanı Mehmet Ali Dim'e ödenen 25 binlira neyin karşılığında ödendi ? Kamuoyu tarafından merak edilen yukarıdaki soruların cevaplarını muhataplarından bekliyoruz...
Küresel Gazeteciler Konseyi başkanı M. Ali Dim'e Kırbıyık firması tarafından ödenen 25 binliranın dekontu ortaya çıkmış ve geçtiğimiz hafta gündemi meşgul etmişti. Yaşanan virüs vakası nedeniyle Kırbıyık A.Ş.’nin sağlık bakanlığına 100 bin litre etil alkol bağışlayacağı KGK başkanı Dim tarafından sosyal medya paylaşımı ile teşekkür edilerek duyurulması bazı soru işaretlerini de beraberinde getirdi.

BU NEYİN TEŞEKKÜRÜ SAYIN DİM ?

Antalya Aksu'da Şahin Kırbıyık‘ın sahibi olduğu firmanın ürettiği alkollü içeceklerde kozmetik sanayisinde kullanılan ve insan sağlığı için zararlı olan tersiyer butil alkol içeren alkol kullanıldığının tespit edildiği, bu nedenle tüm üretim belgelerinin 24 Şubat 2020 tarihi itibariyle  bakanlık tarafından iptal edildiği kamuoyuna yansımıştı. KGK başkanı M. Ali Dim'e ödenen 25 binlira geçtiğimiz hafta gündeme düşmüştü. Yaşanan Corona virüsü vakası nedeniyle Kırbıyık şirketinin sağlık bakanlığına yapacağı 100 bin litre etil alkol yardımını KGK başkanı Mehmet Ali Dİm'in teşekkür ederek duyurması kamuoyunda alınan 25 binlira dekontun farklı yorumlanmasına neden oldu...  

 

DİM DANIŞMANLIK HİZMETİ Mİ VERİYOR YOKSA SUS PAYI MI ALIYOR ?

KGK başkanı M. Ali Dim'in insan sağlığını tehdit eden zararlı madde içeren madde bulundurduğu bakanlık müfettişleri kayıtları ile tescillenmiş bir firma için paylaşımlar yaparak destek vermesi akıllara KGK başkanı M. Ali Dim hakkında danışmanlık hizmeti mi veriyor yoksa Kırbıyık alkollü içecekler firmesından sus payı mı alıyor ? sorusunu akıllara getiriryor... Firma yetkililerinin  bakanlık müfettişlerinin ruhsat iptal tutanağı ve Küresel Gazeteciler Konseyine ödenen 25 binlira hakkında yapacakları açıklamaları merak ediyoruz.

 

İNSAN SAĞLIĞI İÇİN ZARARLI

Şahin Kırbıyık‘ın sahibi olduğu firmanın ürettiği alkollü içeceklerde kozmetik sanayisinde kullanılan ve insan sağlığı için zararlı olan tersiyer butil alkol içeren alkol kullanıldığının tespit edildiği, bu nedenle tüm üretim belgelerinin 24 Şubat 2020 tarihi itibariyle iptal edildiği ileri sürülüyor.
Basına sızan belgede, Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Kırbıyık A.Ş.’nin Bakanlığımızdan aldığı tüm belgeler 19 Şubat 2020 tarihli ve E-585991 sayı makam oluru ile iptal edilmiştir” ifadelerine yer verildi.

 

KIRBIYIK A.Ş NEDEN SUSKUN ?

Basına sızan belgede, Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Kırbıyık A.Ş.’nin Bakanlığımızdan aldığı tüm belgeler 19 Şubat 2020 tarihli ve E-585991 sayı makam oluru ile iptal edilmiştir” ifadelerine yer verildiği halde firma yetkilileri neden sessiz kalıyor ? 

 Kırbıyık A.Ş.’nin ruhsatı bakanlık tarafından iptal edildi mi ?

Kırbıyık A.Ş.’nin ruhsatı iptal edildiyse hangi şartlarda çalışmalarına devam ediyor ?

Kırbıyık A.Ş.’nin ruhsatı iptal edildiyse Sağlık bakanlığına hangi şartlarda 100 litre etil alkol hibe ediyor ?

KGK başkanı Mehmet Ali Dim'e ödenen 25 binlira neyin karşılığında ödendi ?

Kamuoyu tarafından merak edilen yukarıdaki soruların cevaplarını muhataplarından bekliyoruz...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.