DSP 35 YAŞINDA

SİYASET 17.11.2020 - 15:13, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1657+ kez okundu.
 

DSP 35 YAŞINDA

DSP Antalya İl Başkanlığı, partinin kuruluşunun 35. yıldönümünü Atatürk Büstü’ne çelenk bırakarak kutladı. İl Başkanı Özdemir, “Onurla ve gururla 35. yaşımızı kutluyoruz. DSP insanca yaşamın sigortasıdır” dedi.

Demokratik Sol Parti’nin kuruluşunun 35. yılı tüm yurtta olduğu gibi Antalya’da da partililer tarafından coşkuyla kutlandı. DSP İl Başkanı Hacer Özdemir önderliğinde parti il binasından Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüyen DSP’liler, 1 dakikalık saygı duruşunun ardından Atatürk Büstü’ne çelenk bıraktı.  DSP’nin 35. yılını kutlamaktan duydukları gururu dile getiren İl Başkanı Hacer Özdemir, DSP Genel Başkanı Önder Aksal’ın mesajını okudu. Özdemir, konuşmasında şunları söyledi.Kemer Belediye Meclis Üyesi Ferhan Fidan’da törende yer alırken, DSP’nin kuruluşunun 35. yıldönümünü kutladı. İNSANCA YAŞAM İÇİN DSP “Yaşam var olduğu müddetçe emek ve sermaye var olacaktır. Emek ve sermaye var olduğu müddetçe sağ ve sol kavramları var olmaya devam edecektir. Ülkemizin ve toplumsal değerlerimizin oluşturduğu insanca ve hakça bir düzen için çıktığımız bu zorlu yolda Türkiye’nin yerli solu olarak yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Güneş balçıkla sıvanmaz! Halkımız DSP’yi tanıyor, iyi biliyor. Bugün partimizin 35. Kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Büyük devlet adamı Bülent Ecevit’in liderliğinde ülke yönetiminde üç kez yer almış olan Demokratik Sol Parti, Türkiye’nin çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşma yolundaki en önemli güvencesidir”. Törenin ardından il binasına dönen partililer, pasta keserek 35. yıl kutlamasına devam etti. Haber Merkezi “Yaşam var olduğu müddetçe emek ve sermaye var olacaktır. Emek ve sermaye var olduğu müddetçe sağ ve sol kavramları var olmaya devam edecektir. Ülkemizin ve toplumsal değerlerimizin oluşturduğu insanca ve hakça bir düzen için çıktığımız bu zorlu yolda Türkiye’nin yerli solu olarak yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Güneş balçıkla sıvanmaz! Halkımız DSP’yi tanıyor, iyi biliyor. Bugün partimizin 35. Kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Büyük devlet adamı Bülent Ecevit’in liderliğinde ülke yönetiminde üç kez yer almış olan Demokratik Sol Parti, Türkiye’nin çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşma yolundaki en önemli güvencesidir”. Törenin ardından il binasına dönen partililer, pasta keserek 35. yıl kutlamasına devam etti.
DSP Antalya İl Başkanlığı, partinin kuruluşunun 35. yıldönümünü Atatürk Büstü’ne çelenk bırakarak kutladı. İl Başkanı Özdemir, “Onurla ve gururla 35. yaşımızı kutluyoruz. DSP insanca yaşamın sigortasıdır” dedi.

Demokratik Sol Parti’nin kuruluşunun 35. yılı tüm yurtta olduğu gibi Antalya’da da partililer tarafından coşkuyla kutlandı. DSP İl Başkanı Hacer Özdemir önderliğinde parti il binasından Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüyen DSP’liler, 1 dakikalık saygı duruşunun ardından Atatürk Büstü’ne çelenk bıraktı.  DSP’nin 35. yılını kutlamaktan duydukları gururu dile getiren İl Başkanı Hacer Özdemir, DSP Genel Başkanı Önder Aksal’ın mesajını okudu. Özdemir, konuşmasında şunları söyledi.Kemer Belediye Meclis Üyesi Ferhan Fidan’da törende yer alırken,
DSP’nin kuruluşunun 35. yıldönümünü kutladı.

İNSANCA YAŞAM İÇİN DSP

“Yaşam var olduğu müddetçe emek ve sermaye var olacaktır. Emek ve sermaye var olduğu müddetçe sağ ve sol kavramları var olmaya devam edecektir. Ülkemizin ve toplumsal değerlerimizin oluşturduğu insanca ve hakça bir düzen için çıktığımız bu zorlu yolda Türkiye’nin yerli solu olarak yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Güneş balçıkla sıvanmaz! Halkımız DSP’yi tanıyor, iyi biliyor. Bugün partimizin 35. Kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Büyük devlet adamı Bülent Ecevit’in liderliğinde ülke yönetiminde üç kez yer almış olan Demokratik Sol Parti, Türkiye’nin çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşma yolundaki en önemli güvencesidir”. Törenin ardından il binasına dönen partililer, pasta keserek 35. yıl kutlamasına devam etti. Haber Merkezi

“Yaşam var olduğu müddetçe emek ve sermaye var olacaktır. Emek ve sermaye var olduğu müddetçe sağ ve sol kavramları var olmaya devam edecektir. Ülkemizin ve toplumsal değerlerimizin oluşturduğu insanca ve hakça bir düzen için çıktığımız bu zorlu yolda Türkiye’nin yerli solu olarak yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Güneş balçıkla sıvanmaz! Halkımız DSP’yi tanıyor, iyi biliyor. Bugün partimizin 35. Kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Büyük devlet adamı Bülent Ecevit’in liderliğinde ülke yönetiminde üç kez yer almış olan Demokratik Sol Parti, Türkiye’nin çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşma yolundaki en önemli güvencesidir”. Törenin ardından il binasına dönen partililer, pasta keserek 35. yıl kutlamasına devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.