DURALİ KOLPAK HAKKINDA ŞOK İDDİA...!

ASAYİŞ 24.03.2020 - 23:46, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 3018+ kez okundu.
 

DURALİ KOLPAK HAKKINDA ŞOK İDDİA...!

Yarbaşçandır mahallesine ait boruların kaybolması ile ilgili Cumhuriyet Savcılığı tarafından Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanı Durali Kolpak hakkında hırsızlığa azmettirmekten soruşturma başlatıldı.

Konyaaltı Yarbaşçandır mahallesinin boruları ortadan kayboldu. Kaybolan borular ile ilgili Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanı Durali Kolpak hakkında azmettirmek ve yağmacılık hakkında dava açıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Konyaaltı Yarbaşçandır mahallesine verilen 120 metre borunun kaybolması ile ilgili Antalya Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Mahalle muhtarının talebi doğrultusunda vatandaşların hizmetinde kullanılması amacıyla verildiği belirtilen boruların Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanı Durali Kolpak tarafından aldırıldığı iddiası ile soruşturma başlatıldığı bildirildi. Antalya Cumhuriyet Savcılığı tarafından yapılan soruşturma’da aralarında Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanı Durali Kolpak’ında olduğu şahıslar hakkında TCK’nun  142/1 a.168/1 53/1 maddeleri tatbiki ile hırsızlığa azmettirmekten dava açıldı. Ayrıntıları yakında paylaşacağız...   Haber : Hilmi ŞAHİN
Yarbaşçandır mahallesine ait boruların kaybolması ile ilgili Cumhuriyet Savcılığı tarafından Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanı Durali Kolpak hakkında hırsızlığa azmettirmekten soruşturma başlatıldı.

Konyaaltı Yarbaşçandır mahallesinin boruları ortadan kayboldu. Kaybolan borular ile ilgili Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanı Durali Kolpak hakkında azmettirmek ve yağmacılık hakkında dava açıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Konyaaltı Yarbaşçandır mahallesine verilen 120 metre borunun kaybolması ile ilgili Antalya Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Mahalle muhtarının talebi doğrultusunda vatandaşların hizmetinde kullanılması amacıyla verildiği belirtilen boruların Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanı Durali Kolpak tarafından aldırıldığı iddiası ile soruşturma başlatıldığı bildirildi. Antalya Cumhuriyet Savcılığı tarafından yapılan soruşturma’da aralarında Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanı Durali Kolpak’ında olduğu şahıslar hakkında TCK’nun  142/1 a.168/1 53/1 maddeleri tatbiki ile hırsızlığa azmettirmekten dava açıldı.

Ayrıntıları yakında paylaşacağız...

 

Haber : Hilmi ŞAHİN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.