EDS DEVREYE GİRİYOR!

ASAYİŞ 06.03.2020 - 22:40, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1717+ kez okundu.
 

EDS DEVREYE GİRİYOR!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm ilçelerdeki cadde, bulvar ve karayollarında ortalama hız tespitine dayalı koridor uygulamasına başlanacak.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi belirlenen güzergahlara gerekli radar ve ekipmanların kurulumunu tamamladı. EDS sisteminin yönetimi için Büyükeşehir Beledieysi tarafından yapılan bina ise Antalya Valiliğine İl Emniyet Müdürlüğünce kullanılması için devredildi. Uygulama 28 Martta Başlıyor Hız koridoru uygulaması tüm ilçelerde aynı anda başlayacak ve hız ihlali yapan araçlara otomatik trafik cezası uygulanacak. Uygulamanın Mart ayının sonundan itibaren başlaması BEKLENİYOR. Vatandaşlarımızın bu kapsamda trafikte seyir halindeyken hız sınırlarına riayet etmesi önem arz etmektedir.
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm ilçelerdeki cadde, bulvar ve karayollarında ortalama hız tespitine dayalı koridor uygulamasına başlanacak.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi belirlenen güzergahlara gerekli radar ve ekipmanların kurulumunu tamamladı. EDS sisteminin yönetimi için Büyükeşehir Beledieysi tarafından yapılan bina ise Antalya Valiliğine İl Emniyet Müdürlüğünce kullanılması için devredildi.

Uygulama 28 Martta Başlıyor

Hız koridoru uygulaması tüm ilçelerde aynı anda başlayacak ve hız ihlali yapan araçlara otomatik trafik cezası uygulanacak. Uygulamanın Mart ayının sonundan itibaren başlaması BEKLENİYOR.

Vatandaşlarımızın bu kapsamda trafikte seyir halindeyken hız sınırlarına riayet etmesi önem arz etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.