EMNİYETTEN OKUL ÇEVRESİ UYGULAMASI

ASAYİŞ 07.03.2020 - 22:10, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2708+ kez okundu.
 

EMNİYETTEN OKUL ÇEVRESİ UYGULAMASI

Döşemealtı İlçesinde Bulunan Okullar Çevresinde Denetim Uygulaması Yapıldı

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın mevcut huzur ve güven ortamının devamını sağlamak, her türlü zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak,  çocuklarımızın vakitlerini geçirdikleri okulların çevresinde bulunan yerlerin daha huzurlu ve güvenli hale getirilmesi amacıyla; Çocuk Şube Müdürlüğü koordinesinde Asayiş, Narkotik Suçlarla Mücadele, Trafik Denetleme Şube Müdürlükleri, Döşemealtı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve karma kadro personelinden müşterek ekipler oluşturularak, Döşemealtı İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde bulunan okullar ve çevreleri ile yakınlarındaki park, bahçe vb. yerlerde başta narkotik suçlar olmak üzere, umuma açık yerler, metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satışı yapılan yerler, iddia ve ganyan bayileri, kahvehaneler, internet ve elektronik oyun salonları vb yerlerde, 05 Mart 2020 Perşembe günü 14:00-17:00 saatleri arasında denetim uygulaması gerçekleştirilmiştir. Çocukların Korunmasına Yönelik Okullar Çevresinde Yapılan Denetim Uygulamasında; (7) Okul çevresinde faaliyet gösteren, (1) İnternet Salonu, (1) Oyun Salonu, (2) Kahvehane, (3) İddia Bayi, (1) Büfe vb., (1) Park/Bahçe denetlenmiştir. Okul çevrelerinde (102) şahıs incelenmiş ve kontrol edilen şahısların aranan şahıslardan olmadıkları anlaşılmıştır. Çocuk Şube Müdürlüğümüz koordinesinde başta öncelikli okullarımız olmak üzere, tüm okullarımız çevresinde uygulamalarımız periyodik aralıklarla devam edecektir.  
Döşemealtı İlçesinde Bulunan Okullar Çevresinde Denetim Uygulaması Yapıldı

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın mevcut huzur ve güven ortamının devamını sağlamak, her türlü zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak,  çocuklarımızın vakitlerini geçirdikleri okulların çevresinde bulunan yerlerin daha huzurlu ve güvenli hale getirilmesi amacıyla;

Çocuk Şube Müdürlüğü koordinesinde Asayiş, Narkotik Suçlarla Mücadele, Trafik Denetleme Şube Müdürlükleri, Döşemealtı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve karma kadro personelinden müşterek ekipler oluşturularak, Döşemealtı İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde bulunan okullar ve çevreleri ile yakınlarındaki park, bahçe vb. yerlerde başta narkotik suçlar olmak üzere, umuma açık yerler, metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satışı yapılan yerler, iddia ve ganyan bayileri, kahvehaneler, internet ve elektronik oyun salonları vb yerlerde, 05 Mart 2020 Perşembe günü 14:00-17:00 saatleri arasında denetim uygulaması gerçekleştirilmiştir.

Çocukların Korunmasına Yönelik Okullar Çevresinde Yapılan Denetim Uygulamasında; (7) Okul çevresinde faaliyet gösteren, (1) İnternet Salonu, (1) Oyun Salonu, (2) Kahvehane, (3) İddia Bayi, (1) Büfe vb., (1) Park/Bahçe denetlenmiştir. Okul çevrelerinde (102) şahıs incelenmiş ve kontrol edilen şahısların aranan şahıslardan olmadıkları anlaşılmıştır.

Çocuk Şube Müdürlüğümüz koordinesinde başta öncelikli okullarımız olmak üzere, tüm okullarımız çevresinde uygulamalarımız periyodik aralıklarla devam edecektir.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.