Erdoğan Sessiz: 'TEPKİ VAR'

GÜNDEM 28.02.2020 - 22:59, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2309+ kez okundu.
 

Erdoğan Sessiz: 'TEPKİ VAR'

‘ERDOĞAN HALA SESSİZ, CİMER AÇIKLAMA YAPTI’ Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklama şöyle:

’REJİM UNSURLARI ARTIK HEDEF’ “Sayın Cumhurbaşkanımız, sayıları milyonu bulan insanları sınırlarımıza yığan rejimin yol açtığı milli güvenlik sorununa bir de askerlerimizin kanlarının eklendiğini belirtmiş, şehitlerimizin kanlarının asla yerde bırakılmayacağını vurgulamıştır.Sayın Cumhurbaşkanımız, doğrudan ülkemize saldırıldığı bir ortamda, rejimin her unsurunun Türkiye için meşru hedef olduğunu ve ateş altına alınacağını kaydetmiştir.” ‘SOÇİ MUHTIRASINA UYULSUN’ “Sayın Cumhurbaşkanımız, Türkiye heyetinin Ankara'da önerdiği çerçevede bir an önce kalıcı bir ateşkes ilan edilmesini ve rejimin Soçi Muhtırasına uymaya mecbur edilmesini beklediklerini dile getirmiştir.” YÜZ YÜZE GÖRÜŞECEKLER Sayın Cumhurbaşkanımız, bu tür saldırıların Türkiye'yi İdlib konusundaki yaklaşımından geri çevirmediği gibi, tam tersine daha da kararlı hale getirdiğini belirtmiş, Astana Süreci'nin taraflarının ve uluslararası toplumun sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiğini ifade etmiştir.Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Putin, en kısa sürede bir araya gelerek yüz yüze görüşmeye karar vermişlerdir. “ ERDOĞAN VE AKP’YE TEPKİ VAR CHP 26. Dönem Milletvekili - Gazeteci Barış Yarkadaş, İdlib'den 33 şehit haberinin ardından Erdoğan'ın sessizliğini ve CHP'nin Meclis'te kapalı oturum teklifinin AKP tarafından reddedilmesine tepki gösterdi. Barış Yarkadaş'ın İdlib'den gelen 33 şehit haberi sonrası yaşanan gelişmeleri sosyal medya hesabından değerlendirdiği açıklamaları şöyle: ‘YAZIKLAR OLSUN BU ZİHNİYETE’ "AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, “Meclis olarak kapalı oturum yapılmasını uygun görüyoruz ama acilen toplanmasını gerektirecek durum yok" dedi. Bu sözler, AKP'nin zihin dünyasının yansımasıdır. Onlar için, şehid olanların hiçbir anlamı yoktur. Yazıklar olsun bu zihniyete! ‘İSTİFA EDİN’ “Güzel ülkemizi cehenneme çeviren iktidarın sesini duymak ve ne olup gittiğini öğrenmek için, TOKİ açılışı ve çay dağıtma töreni yapılmasını mı bekleyeceğiz! Valinin arkasına saklanmayın; ortaya çıkın gerçekleri anlatın ve sonra da hep birlikte İSTİFA edin! Çünkü sorumlusunuz!” ‘ERDOĞAN NEDEN AÇIKLAMA YAPMIYOR’ “AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün tam da bu dakikalarda "İdlib'te herşey lehimize döndü" diyordu. Bu sözlerin üzerinden 24 saat geçti; Erdoğan'ın sesini hala duyamadık! AKP'li yöneticiler de ortada görünmüyor. Memleketteki tek yetkili, sanırım Hatay Valisi... #İdlib" Kaynak: Ajanslar
‘ERDOĞAN HALA SESSİZ, CİMER AÇIKLAMA YAPTI’ Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklama şöyle:

’REJİM UNSURLARI ARTIK HEDEF’

“Sayın Cumhurbaşkanımız, sayıları milyonu bulan insanları sınırlarımıza yığan rejimin yol açtığı milli güvenlik sorununa bir de askerlerimizin kanlarının eklendiğini belirtmiş, şehitlerimizin kanlarının asla yerde bırakılmayacağını vurgulamıştır.Sayın Cumhurbaşkanımız, doğrudan ülkemize saldırıldığı bir ortamda, rejimin her unsurunun Türkiye için meşru hedef olduğunu ve ateş altına alınacağını kaydetmiştir.”

‘SOÇİ MUHTIRASINA UYULSUN’
“Sayın Cumhurbaşkanımız, Türkiye heyetinin Ankara'da önerdiği çerçevede bir an önce kalıcı bir ateşkes ilan edilmesini ve rejimin Soçi Muhtırasına uymaya mecbur edilmesini beklediklerini dile getirmiştir.”

YÜZ YÜZE GÖRÜŞECEKLER
Sayın Cumhurbaşkanımız, bu tür saldırıların Türkiye'yi İdlib konusundaki yaklaşımından geri çevirmediği gibi, tam tersine daha da kararlı hale getirdiğini belirtmiş, Astana Süreci'nin taraflarının ve uluslararası toplumun sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiğini ifade etmiştir.Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Putin, en kısa sürede bir araya gelerek yüz yüze görüşmeye karar vermişlerdir. “

ERDOĞAN VE AKP’YE TEPKİ VAR
CHP 26. Dönem Milletvekili - Gazeteci Barış Yarkadaş, İdlib'den 33 şehit haberinin ardından Erdoğan'ın sessizliğini ve CHP'nin Meclis'te kapalı oturum teklifinin AKP tarafından reddedilmesine tepki gösterdi. Barış Yarkadaş'ın İdlib'den gelen 33 şehit haberi sonrası yaşanan gelişmeleri sosyal medya hesabından değerlendirdiği açıklamaları şöyle:

‘YAZIKLAR OLSUN BU ZİHNİYETE’
"AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, “Meclis olarak kapalı oturum yapılmasını uygun görüyoruz ama acilen toplanmasını gerektirecek durum yok" dedi. Bu sözler, AKP'nin zihin dünyasının yansımasıdır. Onlar için, şehid olanların hiçbir anlamı yoktur. Yazıklar olsun bu zihniyete!

‘İSTİFA EDİN’
“Güzel ülkemizi cehenneme çeviren iktidarın sesini duymak ve ne olup gittiğini öğrenmek için, TOKİ açılışı ve çay dağıtma töreni yapılmasını mı bekleyeceğiz! Valinin arkasına saklanmayın; ortaya çıkın gerçekleri anlatın ve sonra da hep birlikte İSTİFA edin! Çünkü sorumlusunuz!”

‘ERDOĞAN NEDEN AÇIKLAMA YAPMIYOR’
“AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün tam da bu dakikalarda "İdlib'te herşey lehimize döndü" diyordu. Bu sözlerin üzerinden 24 saat geçti; Erdoğan'ın sesini hala duyamadık! AKP'li yöneticiler de ortada görünmüyor. Memleketteki tek yetkili, sanırım Hatay Valisi... #İdlib"

Kaynak: Ajanslar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.