ESTE’KEMER GÜZELLİK SALONU TÖRENLE AÇILDI!

TURİZM 12.03.2024 - 09:50, Güncelleme: 12.03.2024 - 09:50 1691+ kez okundu.
 

ESTE’KEMER GÜZELLİK SALONU TÖRENLE AÇILDI!

Kemer’de faaliyet gösterecek olan ESTE’KEMER Güzellik Salonu açılışını yaparak hizmete girdi.

İşletmeciliğini Yeşim Balık ve Fadime Karaoğlu’nun yaptığı ESTE KEMER Güzellik Salonu düzenlenen bir törenle müşterilerine hizmet vermeye başladı. Açılış kurdelesini Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğ’nun kestiği ESTE’KEMER Güzellik Salonu’nun açılışına çok sayıda davetli katıldı. Yeni Mahalle Derviş Eroğlu Bulvarı Alpasar Pasajı P26/27 nolu dairede hizmet verecek ESTE’KEMER Güzellik Salonu’nun açılış kurdelesini kesmeden önce kısa bir konuşma yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu “Değerli arkadaşlarımız güzel bir mekan hazırlamışlar ve Kemer'lilerimizin hizmetine sunmuşlardır. İşletme sahibi kardeşlerimizin Kemer halkına güzel hizmetler sunacağına yürekten inanıyorum. Kendilerine bol kazançlı günler diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi. İşletme sahiplerinden Yeşim Balık ise davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “ESTE’KEMER Güzellik Salonu olarak deneyimli ekibimizle birlikte lazer epilasyon, İpek Kirpik, Manikür, Pedikür, Kalıcı Oje, Bölgesel zayıflama ve Kalıcı makyaj gibi bölgesel incelme gibi alanlarda hizmet sunacağız. Açılışımıza özel kampanyalarımız ve hediyelerimiz olacak. Ruhunu mutlu etmek isteyen tüm müşterilerimizi salonumuza bekliyoruz.” dedi   Haber: Reşat Aydoğdu  
Kemer’de faaliyet gösterecek olan ESTE’KEMER Güzellik Salonu açılışını yaparak hizmete girdi.
İşletmeciliğini Yeşim Balık ve Fadime Karaoğlu’nun yaptığı ESTE KEMER Güzellik Salonu düzenlenen bir törenle müşterilerine hizmet vermeye başladı. Açılış kurdelesini Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğ’nun kestiği ESTE’KEMER Güzellik Salonu’nun açılışına çok sayıda davetli katıldı.
Yeni Mahalle Derviş Eroğlu Bulvarı Alpasar Pasajı P26/27 nolu dairede hizmet verecek ESTE’KEMER Güzellik Salonu’nun açılış kurdelesini kesmeden önce kısa bir konuşma yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu “Değerli arkadaşlarımız güzel bir mekan hazırlamışlar ve Kemer'lilerimizin hizmetine sunmuşlardır. İşletme sahibi kardeşlerimizin Kemer halkına güzel hizmetler sunacağına yürekten inanıyorum. Kendilerine bol kazançlı günler diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.
İşletme sahiplerinden Yeşim Balık ise davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “ESTE’KEMER Güzellik Salonu olarak deneyimli ekibimizle birlikte lazer epilasyon, İpek Kirpik, Manikür, Pedikür, Kalıcı Oje, Bölgesel zayıflama ve Kalıcı makyaj gibi bölgesel incelme gibi alanlarda hizmet sunacağız. Açılışımıza özel kampanyalarımız ve hediyelerimiz olacak. Ruhunu mutlu etmek isteyen tüm müşterilerimizi salonumuza bekliyoruz.” dedi
 
Haber: Reşat Aydoğdu
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.