FİNAL AŞKINA 3-0

SPOR 12.01.2021 - 22:39, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1832+ kez okundu.
 

FİNAL AŞKINA 3-0

Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda deplasmanda Bursaspor’u 3-0 yenerek çeyrek finale yükseldi. Zaferi getiren goller Hakan (Pen.), Gökdeniz ve Jahovic’ten geldi

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda yoluna emin adımlarla ilerliyor. İlk maçta Pendikspor’u kupanın dışına iten kırmızı beyazlı takım, daha sonra Boluspor’u eleyerek adını son 16 Turu’na yazdırmıştı. Bugün çeyrek final için Bursaspor ile Bursa’da karşı karşıya gelen Antalya ekibi, ilk yarıda sonuca gitti. 6. dakikada Hakan Özmert’in penaltısıyla öne geçen Antalyaspor, 33. dakikada ise Gökdeniz Bayrakdar ile farkı ikiye çıkardı. Jahovic ile 36. dakikada bir gol daha bulan kırmızı beyazlılar, soyunma odasına 3-0’lık skorla gitti. Karşılaşmanın ikinci yarısında başka gol olmayınca Antalyaspor adını çeyrek finale yazdırdı. Kupada çeyrek final kuralarının cuma günü çekilmesi bekleniyor.   Stad: Büyükşehir Belediye Hakemler: Yasin Kol, Mehmet Şahan Yılmaz, Utku Tunavelioğlu Bursaspor:AtaberkDadakdeniz, Onur Atasayar, Cüneyt Köz, Emirhan Aydoğan, Burak Kapacak, Furkan Emre Ünver, (Dk. 46 Ozan İsmail Koç), Özer Hurmacı (Dk. 21 Kerem Şen (Dk. 68 Ramazan Keskin),Aykut Akgün, Burak Altıparmak, Batuhan Kör (Dk. 68' İsmail Can Çavuşluk) Ali Akman (Dk. 56 Çağatay Yılmaz) Antalyaspor: Ferhat Kaplan, Bünyamin Balcı, Naldo, Kudryashov(Dk. 46 Ersan Gülüm), Eren Albayrak, Hakan Özmert  (Dk. 46 Fredy), Doğukan Sinik, OmarImeri (Dk. 86 AdemMetin Türk), Sidney Sam (Dk. 86 Serdar Poyraz), Gökdeniz Bayrakdar (Dk. 72 Nuri Şahin), Jahovic Sarı Kartlar: Ramazan Keskin (Bursaspor), Ersan Gülüm (Antalyaspor) Goller: Dk. 6 Hakan Özmert (Pen.), Dk. 33 Gökdeniz Bayrakdar, Dk. 36 Jahovic   Kupada gol yemiyor Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda kalesini gole kapattı. Bursaspor’u eleyerek çeyrek finale kalan kırmızı beyazlı takım, daha önce Pendikspor’u 2-0, Boluspor’u ise 1-0’lık skorla geçmeyi başarmıştı. Antalyaspor’un Pendikspor karşısındaki gollerini Fredy ve Jahovic atarken, Boluspor karşısındaki tek golünü ise Gökdeniz Bayrakdar kaydetmişti.   2021’de bileği bükülmedi  2021 yılının ilk maçında Galatasaray’a konuk olan Antalyaspor, 1 puan aldı. Karagümrük karşısında yılın ilk galibiyetini alan kırmızı beyazlılar, Göztepe deplasmanında da kazanarak 2021 yılında çıktığı 3. Lig maçından 7. puanını aldı. Antalyaspor, bugün de kupada Bursaspor’u yenerek yenilmezliğini sürdürdü.
Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda deplasmanda Bursaspor’u 3-0 yenerek çeyrek finale yükseldi. Zaferi getiren goller Hakan (Pen.), Gökdeniz ve Jahovic’ten geldi

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda yoluna emin adımlarla ilerliyor. İlk maçta Pendikspor’u kupanın dışına iten kırmızı beyazlı takım, daha sonra Boluspor’u eleyerek adını son 16 Turu’na yazdırmıştı. Bugün çeyrek final için Bursaspor ile Bursa’da karşı karşıya gelen Antalya ekibi, ilk yarıda sonuca gitti. 6. dakikada Hakan Özmert’in penaltısıyla öne geçen Antalyaspor, 33. dakikada ise Gökdeniz Bayrakdar ile farkı ikiye çıkardı. Jahovic ile 36. dakikada bir gol daha bulan kırmızı beyazlılar, soyunma odasına 3-0’lık skorla gitti. Karşılaşmanın ikinci yarısında başka gol olmayınca Antalyaspor adını çeyrek finale yazdırdı. Kupada çeyrek final kuralarının cuma günü çekilmesi bekleniyor.
 
Stad: Büyükşehir Belediye
Hakemler: Yasin Kol, Mehmet Şahan Yılmaz, Utku Tunavelioğlu
Bursaspor:AtaberkDadakdeniz, Onur Atasayar, Cüneyt Köz, Emirhan Aydoğan, Burak Kapacak, Furkan Emre Ünver, (Dk. 46 Ozan İsmail Koç), Özer Hurmacı (Dk. 21 Kerem Şen (Dk. 68 Ramazan Keskin),Aykut Akgün, Burak Altıparmak, Batuhan Kör (Dk. 68' İsmail Can Çavuşluk) Ali Akman (Dk. 56 Çağatay Yılmaz)
Antalyaspor: Ferhat Kaplan, Bünyamin Balcı, Naldo, Kudryashov(Dk. 46 Ersan Gülüm), Eren Albayrak, Hakan Özmert  (Dk. 46 Fredy), Doğukan Sinik, OmarImeri (Dk. 86 AdemMetin Türk), Sidney Sam (Dk. 86 Serdar Poyraz), Gökdeniz Bayrakdar (Dk. 72 Nuri Şahin), Jahovic
Sarı Kartlar: Ramazan Keskin (Bursaspor), Ersan Gülüm (Antalyaspor)
Goller: Dk. 6 Hakan Özmert (Pen.), Dk. 33 Gökdeniz Bayrakdar, Dk. 36 Jahovic
 
Kupada gol yemiyor
Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda kalesini gole kapattı. Bursaspor’u eleyerek çeyrek finale kalan kırmızı beyazlı takım, daha önce Pendikspor’u 2-0, Boluspor’u ise 1-0’lık skorla geçmeyi başarmıştı. Antalyaspor’un Pendikspor karşısındaki gollerini Fredy ve Jahovic atarken, Boluspor karşısındaki tek golünü ise Gökdeniz Bayrakdar kaydetmişti.
 
2021’de bileği bükülmedi 
2021 yılının ilk maçında Galatasaray’a konuk olan Antalyaspor, 1 puan aldı. Karagümrük karşısında yılın ilk galibiyetini alan kırmızı beyazlılar, Göztepe deplasmanında da kazanarak 2021 yılında çıktığı 3. Lig maçından 7. puanını aldı. Antalyaspor, bugün de kupada Bursaspor’u yenerek yenilmezliğini sürdürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.