Futbolu Özlemiştik!

SPOR 06.08.2020 - 00:01, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1647+ kez okundu.
 

Futbolu Özlemiştik!

Kemer Spor 2020-2021 sezonuna merhaba dedi!

Kemer Spor 2003 Futbol takımımız yeni sezon öncesi ilk antrenmanını Kemer İlçe Stadı'nda gerçekleştirdi. 3. Ligde Kemer ve Antalya’yı temsil edecek olan takımımız 2.Lig Hedefi ile sezona merhaba dedi. Antrenör Bahri Kurt komutasında ilk antrenmanına çıkan ekibimizde ilk antrenmandaki yeni transferler ile olan takım içindeki uyum dikkat çekti. Yeni sezonun hayırlara vesile olması için antrenman öncesinde iyi temenni dilekleri başlarken Bahri Kurt hoca saha içi kısa geçen toplantısının ardından ekibimiz, hafif tempo koşu ve 5'e 2 top kapma çalışmaları ile antrenmanı tamamladı. Geçtiğimiz yıl takımın flaş oyuncusu ve sakatlanan Kemal Bolat takımla birlikte çalışırken sürpriz transferlerde ileriki günlerde yönetim tarafından açıklanması beklenmektedir. Haber: Reşat Aydoğdu
Kemer Spor 2020-2021 sezonuna merhaba dedi!

Kemer Spor 2003 Futbol takımımız yeni sezon öncesi ilk antrenmanını Kemer İlçe Stadı'nda gerçekleştirdi.
3. Ligde Kemer ve Antalya’yı temsil edecek olan takımımız 2.Lig Hedefi ile sezona merhaba dedi. Antrenör Bahri Kurt komutasında ilk antrenmanına çıkan ekibimizde ilk antrenmandaki yeni transferler ile olan takım içindeki uyum dikkat çekti. Yeni sezonun hayırlara vesile olması için antrenman öncesinde iyi temenni dilekleri başlarken Bahri Kurt hoca saha içi kısa geçen toplantısının ardından ekibimiz, hafif tempo koşu ve 5'e 2 top kapma çalışmaları ile antrenmanı tamamladı.
Geçtiğimiz yıl takımın flaş oyuncusu ve sakatlanan Kemal Bolat takımla birlikte çalışırken sürpriz transferlerde ileriki günlerde yönetim tarafından açıklanması beklenmektedir.

Haber: Reşat Aydoğdu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.