GELECEK PARTİSİ MEDYA İLE BULUŞTU

SİYASET 29.07.2020 - 22:33, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2278+ kez okundu.
 

GELECEK PARTİSİ MEDYA İLE BULUŞTU

Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun liderliğinde kurulan GELECEK PARTİSİ Alanya ilçe teşkilatı bugün Alanya'da faaliyet gösteren medya kuruluşlarının temsilcileri ile Murat Kanlı'ya ait KONAKTEPE restaurantta kahvaltıda buluştu.

ATV Alanya televizyonu yönetim kurulu başkanı Servet Sİpahioğlu ve çok sayıda gazetecinin katıldığı kahvaltıda parti kurucu üyesi Mevlüt Demir, ilçe başkanı Hüseyin Tuluk, Parti yöneticilerinden Adem Kaya, Ali kiriş, Yıldız Serdaroğlu ve çok sayıda yönetici katıldı. Gelecek partisinin geleceği ile ilgili olarak medya temsilcilerine bilgiler veren Eski emniyet müdürü ve kurucu üye Mevlüt Demir, vatandaşlarımız şunu bilsin ki partimiz emin adımlarla yere sağlam basarak ilerliyor memleketimizin ihtiyacı olan bir genel başkanımız var ve onunla iktidara yürüyeceğiz. felsefemiz haktan ve halktan yanadır. biz sadece insanların bize sahip çıkmasını istiyorum Alanya ilçe teşkilatı olarak halkımızdan gördüğümüz ilgi ve alaka her geçen gün artıyor , tüm halkımıza gelecek partisine sahip çıktıkları için teşekkür ediyorum Alanya medyası nın değerli temsilcileri ile bugün kahvaltıda bir araya geldik onlara da gösterdikleri ilgiden dolayıda teşekkür ediyorum dedi.
Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun liderliğinde kurulan GELECEK PARTİSİ Alanya ilçe teşkilatı bugün Alanya'da faaliyet gösteren medya kuruluşlarının temsilcileri ile Murat Kanlı'ya ait KONAKTEPE restaurantta kahvaltıda buluştu.

ATV Alanya televizyonu yönetim kurulu başkanı Servet Sİpahioğlu ve çok sayıda gazetecinin katıldığı kahvaltıda parti kurucu üyesi Mevlüt Demir, ilçe başkanı Hüseyin Tuluk, Parti yöneticilerinden Adem Kaya, Ali kiriş, Yıldız Serdaroğlu ve çok sayıda yönetici katıldı.

Gelecek partisinin geleceği ile ilgili olarak medya temsilcilerine bilgiler veren Eski emniyet müdürü ve kurucu üye Mevlüt Demir, vatandaşlarımız şunu bilsin ki partimiz emin adımlarla yere sağlam basarak ilerliyor memleketimizin ihtiyacı olan bir genel başkanımız var ve onunla iktidara yürüyeceğiz. felsefemiz haktan ve halktan yanadır. biz sadece insanların bize sahip çıkmasını istiyorum Alanya ilçe teşkilatı olarak halkımızdan gördüğümüz ilgi ve alaka her geçen gün artıyor , tüm halkımıza gelecek partisine sahip çıktıkları için teşekkür ediyorum Alanya medyası nın değerli temsilcileri ile bugün kahvaltıda bir araya geldik onlara da gösterdikleri ilgiden dolayıda teşekkür ediyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.