Gençlik Kolları Başkanlığı'na Ayşegül Şengezer atandı

SİYASET 08.04.2021 - 21:37, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2134+ kez okundu.
 

Gençlik Kolları Başkanlığı'na Ayşegül Şengezer atandı

İyi Parti Antalya İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na Ramazan Ergin’in yerine Stajyer Avukat Ayşegül Şengezer atanırken, İYİ Partinin Kadın Politikaları Başkanlığınca, kadın istihdamına destek için başlatılan Güneşin Kadınları Projesi’nin Antalya Kurucu Başkanı olarak da Şükriye Karaben görevlendirildi.

İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, Antalya İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na Avukat Ayşegül Şengezer’in atandığını açıkladı. Başkan Başaran, “Görevini layıkıyla yerine getireceğine inandığım Ayşegül başkanımıza sonsuz başarılar diliyorum. Partimizin yönetim kurulunda da yer alan Gençlik Kolları Başkanımızın ilerleyen yıllarda tıpkı Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener gibi büyük bir siyasetçi olacağına inanıyorum” diye konuştu. AYŞEGÜL ŞENGEZER KİMDİR? 10.10.1995 Antalya Doğumlu.  2003-2010 -İlk öğretim Mustafa Adiyaman İlköğretim okulunda tamamladı. 2010-2014 Lise eğitimi Özel Akdeniz Okullarında tamamladı. 2015-2020 Üniversite eğitimini Antalya Bilim Üniversitesi Hukuk Fakültesi 30 İngilizce Eğitim olarak tamamladı.  23 Eylül 2020 tarihinde Avukatlık Stajına başlamış bulunmaktadır. Şu an kendisi stajyer avukat  olup Eylül 2021 tarihinde stajı son bulacaktır . Güneşin Kadınları Projesi Karaben’e emanet İYİ Partinin, kadının başta ekonomi olmak üzere hayatın her alanında güçlenmesi için başlattığı "Güneşin Kadınları Kadın Kooperatifleri Projesi" bir çok ilde hayata geçirilirken, Antalya’da Kurucu Başkanı olarak Şükriye Karaben görevlendirildi. Partinin Kadın Politikaları Başkanlığınca kadın emeğinin değerlendirilmesi ve kadının istihdama katılımının artırılması amacıyla Türkiye genelinde başlatılan kadın kooperatifleri kurulması çalışmaları ülke genelinde hızlı bir şekilde devam ederken, kadın kooperatiflerinden biri de Antalya’ya kuruluyor. İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, Genel Başkan Meral Akşener'in önderliğinde Kadın Politikaları Başkanı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu tarafından geliştirilen projenin, kadınların güçlendikçe başarabilecekleri konusunda en iyi örnek olduğuna dikkat çekti. Başaran, kadınların ekonomik özgürlüğünü elde etmesiyle birlikte sona erecek ekonomik şiddetin, devamında cinsel, fiziksel ve psikolojik şiddete karşı da kadınların direnç gösterip kendisini savunmasını kolaylaştıracağını belirterek, "Proje yalnızca ekonomik güçlenmeyi temeline almış olarak gözükse de orta ve uzun vadede farklı sosyal getirileri olacak bir çalışma olarak planlanmıştır" dedi.
İyi Parti Antalya İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na Ramazan Ergin’in yerine Stajyer Avukat Ayşegül Şengezer atanırken, İYİ Partinin Kadın Politikaları Başkanlığınca, kadın istihdamına destek için başlatılan Güneşin Kadınları Projesi’nin Antalya Kurucu Başkanı olarak da Şükriye Karaben görevlendirildi.

İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, Antalya İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na Avukat Ayşegül Şengezer’in atandığını açıkladı. Başkan Başaran, “Görevini layıkıyla yerine getireceğine inandığım Ayşegül başkanımıza sonsuz başarılar diliyorum. Partimizin yönetim kurulunda da yer alan Gençlik Kolları Başkanımızın ilerleyen yıllarda tıpkı Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener gibi büyük bir siyasetçi olacağına inanıyorum” diye konuştu.

AYŞEGÜL ŞENGEZER KİMDİR?

10.10.1995 Antalya Doğumlu.  2003-2010 -İlk öğretim Mustafa Adiyaman İlköğretim okulunda tamamladı.

2010-2014 Lise eğitimi Özel Akdeniz Okullarında tamamladı. 2015-2020 Üniversite eğitimini Antalya Bilim Üniversitesi Hukuk Fakültesi 30 İngilizce Eğitim olarak tamamladı.  23 Eylül 2020 tarihinde Avukatlık Stajına başlamış bulunmaktadır. Şu an kendisi stajyer avukat  olup Eylül 2021 tarihinde stajı son bulacaktır .

Güneşin Kadınları Projesi Karaben’e emanet

İYİ Partinin, kadının başta ekonomi olmak üzere hayatın her alanında güçlenmesi için başlattığı "Güneşin Kadınları Kadın Kooperatifleri Projesi" bir çok ilde hayata geçirilirken, Antalya’da Kurucu Başkanı olarak Şükriye Karaben görevlendirildi. Partinin Kadın Politikaları Başkanlığınca kadın emeğinin değerlendirilmesi ve kadının istihdama katılımının artırılması amacıyla Türkiye genelinde başlatılan kadın kooperatifleri kurulması çalışmaları ülke genelinde hızlı bir şekilde devam ederken, kadın kooperatiflerinden biri de Antalya’ya kuruluyor.

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, Genel Başkan Meral Akşener'in önderliğinde Kadın Politikaları Başkanı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu tarafından geliştirilen projenin, kadınların güçlendikçe başarabilecekleri konusunda en iyi örnek olduğuna dikkat çekti. Başaran, kadınların ekonomik özgürlüğünü elde etmesiyle birlikte sona erecek ekonomik şiddetin, devamında cinsel, fiziksel ve psikolojik şiddete karşı da kadınların direnç gösterip kendisini savunmasını kolaylaştıracağını belirterek, "Proje yalnızca ekonomik güçlenmeyi temeline almış olarak gözükse de orta ve uzun vadede farklı sosyal getirileri olacak bir çalışma olarak planlanmıştır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.