G.TÜNDE DONLA GEZDİRİRİM

ASAYİŞ 06.03.2020 - 23:04, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2566+ kez okundu.
 

G.TÜNDE DONLA GEZDİRİRİM

Temizer’in korumasından Gençlik Kolları Eski Başkanına tehdit:

Görevden alınan İyi Parti Eski il Başkanı Yavuz Temizer’in koruması Emre Cihad Özgen’in Muratpaşa Gençlik Kolları Eski Başkanı Mert Yılmaz’ı telefonla tehdit ettiği ve Yılmaz’ın da Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı. Yılmaz’ın şikayetçi olmadan önce ses kaydını Temizer’e gönderdiği ve sessiz kalındığı da gelen haberler arasında. İyi Parti Eski İl Başkanı Yavuz Temizer’in koruması Emre Cihad Özgen, İyi Parti Muratpaşa Gençlik Kolları Eski Bakanı ve Muratpaşa Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yılmaz’ı 21 Ocak 2020’de telefonla arayarak tehdit ettiği iddiaları belgeleriyle birlikte ortaya çıktı. OLAY NASIL GELİŞTİ? Sosyal medya hesabında paylaştığı bir yazı sonrasında Mert Yılmaz, 21 Ocak 2020 tarihinde dönemin İyi Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer’in koruması olarak bilinen Emre Cihad Özgen tarafından telefonla arandı. Hatta Özgen’in daha önce de Yılmaz’ı telefonla aradığı herkes tarafından biliniyordu. Emre Cihad Özgen telefonda “O yaptığın bak son facebook paylaşımında eğer Yavuz Temizer’i kastediyorsan Antalya’nın bütün mahallelerinde seni sadece g.tünde donla gezdiririm. Bu kadar söylüyorum. O paylaşımı hemen kaldır a.mına koyucam senin” dediği ses kayıtlarıyla ayyuka çıktı. Telefonla tehdit edilen Mert Yılmaz ise, ses kaydını İl Başkanı Temizer’e gönderdi. Fakat Temizer yaşananlara tepkisiz kaldı. TEMİZER NEDEN SESSİZ KALDI? İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından Antalya İl Başkanı olarak gönderilen Yavuz Temizer’in korumasının yaptığı tehditler karşısında neden sessiz kaldığı merak konusu. Yaşananların ardından akıllara ‘Acaba koruma tarafından başka kimler tehdit edildi?’ soruları geliyor. TEMİZER KİMLERİ NEDEN ARADI? Görevden alınan Yavuz Temizer’in Mert Yılmaz’ın sosyal medya paylaşımlarını takip ettiği ve paylaşımların kaldırılması için partinin söz sahibi isimlerini arayarak hakaret içerikli taliplerde bulunduğu iddia edildi. Yılmaz ise, konu ile ilgili olarak Yavuz Temizer’e yine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla cevap verdi. İşte Yılmaz’ın son yaptığı sosyal medya mesajı: ‘Sayın Temizer; şunun farkına varsın. Ben kimsenin paralı askeri değilim. Siz yanınızda çalıştırdığınız sırf attığınız tweet veya paylaşımı retweet veya paylaşım yapılsın diye gurup kurduğunuz gençlere baskı yapabilirsiniz Hatta yanınızda gezdirdiklerinizi it köpek olarak görebilir, gezdirebilirsiniz. Ben kimseye bağlı kalmam. Kimseden emir almam. Ben eğilmem,bükülmem. Benim paylaşımlarım için kimseyi aramayın kimse için kaldırmam. Ben bir Bozkurt'um Zulüm Azrail olsa da hep Hakk'ı tutacağım’
Temizer’in korumasından Gençlik Kolları Eski Başkanına tehdit:

Görevden alınan İyi Parti Eski il Başkanı Yavuz Temizer’in koruması Emre Cihad Özgen’in Muratpaşa Gençlik Kolları Eski Başkanı Mert Yılmaz’ı telefonla tehdit ettiği ve Yılmaz’ın da Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı. Yılmaz’ın şikayetçi olmadan önce ses kaydını Temizer’e gönderdiği ve sessiz kalındığı da gelen haberler arasında.

İyi Parti Eski İl Başkanı Yavuz Temizer’in koruması Emre Cihad Özgen, İyi Parti Muratpaşa Gençlik Kolları Eski Bakanı ve Muratpaşa Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yılmaz’ı 21 Ocak 2020’de telefonla arayarak tehdit ettiği iddiaları belgeleriyle birlikte ortaya çıktı.

OLAY NASIL GELİŞTİ?

Sosyal medya hesabında paylaştığı bir yazı sonrasında Mert Yılmaz, 21 Ocak 2020 tarihinde dönemin İyi Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer’in koruması olarak bilinen Emre Cihad Özgen tarafından telefonla arandı. Hatta Özgen’in daha önce de Yılmaz’ı telefonla aradığı herkes tarafından biliniyordu. Emre Cihad Özgen telefonda “O yaptığın bak son facebook paylaşımında eğer Yavuz Temizer’i kastediyorsan Antalya’nın bütün mahallelerinde seni sadece g.tünde donla gezdiririm. Bu kadar söylüyorum. O paylaşımı hemen kaldır a.mına koyucam senin” dediği ses kayıtlarıyla ayyuka çıktı. Telefonla tehdit edilen Mert Yılmaz ise, ses kaydını İl Başkanı Temizer’e gönderdi. Fakat Temizer yaşananlara tepkisiz kaldı.

TEMİZER NEDEN SESSİZ KALDI?

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından Antalya İl Başkanı olarak gönderilen Yavuz Temizer’in korumasının yaptığı tehditler karşısında neden sessiz kaldığı merak konusu. Yaşananların ardından akıllara ‘Acaba koruma tarafından başka kimler tehdit edildi?’ soruları geliyor.

TEMİZER KİMLERİ NEDEN ARADI?

Görevden alınan Yavuz Temizer’in Mert Yılmaz’ın sosyal medya paylaşımlarını takip ettiği ve paylaşımların kaldırılması için partinin söz sahibi isimlerini arayarak hakaret içerikli taliplerde bulunduğu iddia edildi. Yılmaz ise, konu ile ilgili olarak Yavuz Temizer’e yine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla cevap verdi. İşte Yılmaz’ın son yaptığı sosyal medya mesajı:

‘Sayın Temizer; şunun farkına varsın.

Ben kimsenin paralı askeri değilim.

Siz yanınızda çalıştırdığınız sırf attığınız tweet veya paylaşımı retweet veya paylaşım yapılsın diye gurup kurduğunuz gençlere baskı yapabilirsiniz Hatta yanınızda gezdirdiklerinizi it köpek olarak görebilir, gezdirebilirsiniz.

Ben kimseye bağlı kalmam. Kimseden emir almam.

Ben eğilmem,bükülmem.

Benim paylaşımlarım için kimseyi aramayın kimse için kaldırmam.

Ben bir Bozkurt'um Zulüm Azrail olsa da hep Hakk'ı tutacağım’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.