GÜNEŞ, MİLLETİN HAYALLERİNİ YAKTI.

SPOR 17.06.2021 - 21:54, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2935+ kez okundu.
 

GÜNEŞ, MİLLETİN HAYALLERİNİ YAKTI.

Şenol güneş Galler yenilgisinin ardından , “Turnuvaya büyük hayallerle gelmiştik. Durumumuz olumsuz, zor bir durumdayız” ifadelerine yer verdi.

A Milli Futbol Takımın Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galler yenilgisinin ardından "Bizim için iyi bir sonuç değil. Turnuvaya büyük hayallerle gelmiştik. Durumumuz olumsuz, zor bir durumdayız" ifadelerine yer verdi. NTV’nin haberine göre Şenol Güneş, Galler maçını değerlendirirken, "İki maçta puanımız yok. Sonuç olarak iki maçta sıfır puan. Bizim için iyi bir sonuç değil. Turnuvaya büyük hayallerle gelmiştik. İkinci maçta kötü başladık. Sonra toparladık oyuna ortak olduk. Ancak beklenmedik gol takımda olumsuzluk yaptı. İkinci yarıda oyuna ortak olduk ama rakip bizim sahaya geldi. Top kayıplarımız fazla oldu. Alanı fazla büyütünce rakibe oynama şansı verdik. Bizim sayısal üstünlüğümüze rağmen sahamıza gelerek tehlikeler yarattılar" dedi. "Kötü goller yedik" diyen Güneş, "Kötü oynadık ama beklediğimizin üzerinde bir sonuçla ayrılabilirdik. Keşke kazanabilseydik veya berabere kalsaydık. Turnuvada ilk maçta üç gol ve şimdi iki gol yedik. Galler'i yeneceğimizi düşünüyorduk. Diğer maçlara bakmamız lazım ama yediğimiz 5 gol dezavantaj oldu. Durumumuz olumsuz, zor bir durumdayız" ifadelerini kullandı.
Şenol güneş Galler yenilgisinin ardından , “Turnuvaya büyük hayallerle gelmiştik. Durumumuz olumsuz, zor bir durumdayız” ifadelerine yer verdi.

A Milli Futbol Takımın Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galler yenilgisinin ardından "Bizim için iyi bir sonuç değil. Turnuvaya büyük hayallerle gelmiştik. Durumumuz olumsuz, zor bir durumdayız" ifadelerine yer verdi.

NTV’nin haberine göre Şenol Güneş, Galler maçını değerlendirirken, "İki maçta puanımız yok. Sonuç olarak iki maçta sıfır puan. Bizim için iyi bir sonuç değil. Turnuvaya büyük hayallerle gelmiştik. İkinci maçta kötü başladık. Sonra toparladık oyuna ortak olduk. Ancak beklenmedik gol takımda olumsuzluk yaptı. İkinci yarıda oyuna ortak olduk ama rakip bizim sahaya geldi. Top kayıplarımız fazla oldu. Alanı fazla büyütünce rakibe oynama şansı verdik. Bizim sayısal üstünlüğümüze rağmen sahamıza gelerek tehlikeler yarattılar" dedi.

"Kötü goller yedik" diyen Güneş, "Kötü oynadık ama beklediğimizin üzerinde bir sonuçla ayrılabilirdik. Keşke kazanabilseydik veya berabere kalsaydık. Turnuvada ilk maçta üç gol ve şimdi iki gol yedik. Galler'i yeneceğimizi düşünüyorduk. Diğer maçlara bakmamız lazım ama yediğimiz 5 gol dezavantaj oldu. Durumumuz olumsuz, zor bir durumdayız" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.