GÜRSU İLE ÇAKIRLAR ARASI ALTERNATİF YOL

YAŞAM 26.08.2020 - 17:40, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2830+ kez okundu.
 

GÜRSU İLE ÇAKIRLAR ARASI ALTERNATİF YOL

Konyaaltı Belediyesi, Gürsu ile Çakırlar mahallelerini birbirine bağlayan, Boğaçayı sedde yolunda asfalt çalışmalarına başladı.

Konyaaltı Belediyesi bölgede yeni yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yeni açılan yollar ile bölge halkına alternatif oluşturan Konyaaltı Belediyesi, son olarak başlattığı yol yapım çalışması ile Gürsu Mahallesi ile Çakırlar Mahallesi’ni birbirine bağlıyor. Konyaaltı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Zümrüt Mahallesi’nin güney kısmında yer alan yaklaşık 2 kilometre uzunluğundaki Boğaçayı sedde yolunda asfalt çalışmalarına başladı. TRAFİK YÜKÜNÜ HAFİFLETİYORUZ Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, hafta sonları yoğun ilgi gören Sosyete Pazarı’nın bölgenin trafik yükünü artırdığını söyledi. Çakırlar Mahallesi’nin nüfusunun büyük ölçüde arttığını belirten Esen, buna bağlı olarak da trafik yoğunluğunun arttığını kaydetti. Boğaçayı ile Çakırlar Mahallesi sınır boyu uzanan sedde yol genişletme çalışmasını tamamladıklarını ve asfalt çalışmalarına başladıklarını dile getiren Başkan Semih Esen, bu çalışmayla birlikte hem trafik yoğunluğunu en aza indireceklerini hem de Gürsu ile Çakırlar mahallelerini birbirine bağlamış olacaklarını söyledi. ANTALYALILARA HAYIRLI OLSUN Çakırlar Mahallesi Sosyete Pazarı’na ulaşımı büyük ölçüde kolaylaştıracak olan bu yeni yolun Antalyalılar için son derece önem arz ettiğini ifade eden Semih Esen, asfalt serim çalışmalarının büyük bir hızla yürütüldüğünü ve birkaç gün içinde çalışmaların tamamlanacağını kaydetti. Başkan Esen, yolun şimdiden tüm Antalyalılara hayırlı olmasını diledi.
Konyaaltı Belediyesi, Gürsu ile Çakırlar mahallelerini birbirine bağlayan, Boğaçayı sedde yolunda asfalt çalışmalarına başladı.

Konyaaltı Belediyesi bölgede yeni yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yeni açılan yollar ile bölge halkına alternatif oluşturan Konyaaltı Belediyesi, son olarak başlattığı yol yapım çalışması ile Gürsu Mahallesi ile Çakırlar Mahallesi’ni birbirine bağlıyor. Konyaaltı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Zümrüt Mahallesi’nin güney kısmında yer alan yaklaşık 2 kilometre uzunluğundaki Boğaçayı sedde yolunda asfalt çalışmalarına başladı.

TRAFİK YÜKÜNÜ HAFİFLETİYORUZ

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, hafta sonları yoğun ilgi gören Sosyete Pazarı’nın bölgenin trafik yükünü artırdığını söyledi. Çakırlar Mahallesi’nin nüfusunun büyük ölçüde arttığını belirten Esen, buna bağlı olarak da trafik yoğunluğunun arttığını kaydetti.

Boğaçayı ile Çakırlar Mahallesi sınır boyu uzanan sedde yol genişletme çalışmasını tamamladıklarını ve asfalt çalışmalarına başladıklarını dile getiren Başkan Semih Esen, bu çalışmayla birlikte hem trafik yoğunluğunu en aza indireceklerini hem de Gürsu ile Çakırlar mahallelerini birbirine bağlamış olacaklarını söyledi.

ANTALYALILARA HAYIRLI OLSUN

Çakırlar Mahallesi Sosyete Pazarı’na ulaşımı büyük ölçüde kolaylaştıracak olan bu yeni yolun Antalyalılar için son derece önem arz ettiğini ifade eden Semih Esen, asfalt serim çalışmalarının büyük bir hızla yürütüldüğünü ve birkaç gün içinde çalışmaların tamamlanacağını kaydetti. Başkan Esen, yolun şimdiden tüm Antalyalılara hayırlı olmasını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.