GÜVEN TAZELEYEN BAYRAKTAR'A ZİYARET

SİYASET 24.09.2020 - 23:58, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1994+ kez okundu.
 

GÜVEN TAZELEYEN BAYRAKTAR'A ZİYARET

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Başkanlığı görevine yeniden seçilen Bahattin Bayrak’tar ve ekibini ziyaret etti. Partinin ilçe binasında gerçekleşen ziyarette Tütüncü, ilçe başkanı ve yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Belediye ve teşkilat uyumu Tütüncü, “AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar’ın 2018 yılında “Öyle bir teşkilat kuralım ki Türkiye'ye model olsun. Öyle bir belediye teşkilat ilişkisi ortaya koyalım ki, bütün Türkiye bunu gıptayla izlesin. Bu bizim ustalık dönemimiz olsun’, dediği o dönemdeki hayallerimizin, çok daha üstünde noktalara geldiğimiz bu süreçte bir belediye ve teşkilat uyumunu ortaya koymuş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bütün arkadaşlarımızla gurur duyuyorum. İlçe teşkilatımızın bütün yönetim kurulu üyeleri bizim için çok değerli, teşkilatımız bizim için çok kıymetli. Teşkilat güçlü olursa hepimiz güçlü oluruz. Teşkilat bütün bu dava çatısı altındaki çalışmalarımızın ana taşıyıcısıdır. Davayı bir binaya benzetirsek, o binayı taşıyan kolonlarda teşkilattır. Teşkilat güçlü olursa belediye güçlü olur. Teşkilat güçlü olursa milletvekili güçlü olur. Teşkilat güçlü olursa, bakanlar, hükümet güçlü olur" dedi.. AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar’da , Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Başkanlığı görevine yeniden seçilen Bahattin Bayrak’tar ve ekibini ziyaret etti. Partinin ilçe binasında gerçekleşen ziyarette Tütüncü, ilçe başkanı ve yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Belediye ve teşkilat uyumu

Tütüncü, “AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar’ın 2018 yılında “Öyle bir teşkilat kuralım ki Türkiye'ye model olsun. Öyle bir belediye teşkilat ilişkisi ortaya koyalım ki, bütün Türkiye bunu gıptayla izlesin. Bu bizim ustalık dönemimiz olsun’, dediği o dönemdeki hayallerimizin, çok daha üstünde noktalara geldiğimiz bu süreçte bir belediye ve teşkilat uyumunu ortaya koymuş olmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Bütün arkadaşlarımızla gurur duyuyorum. İlçe teşkilatımızın bütün yönetim kurulu üyeleri bizim için çok değerli, teşkilatımız bizim için çok kıymetli. Teşkilat güçlü olursa hepimiz güçlü oluruz. Teşkilat bütün bu dava çatısı altındaki çalışmalarımızın ana taşıyıcısıdır. Davayı bir binaya benzetirsek, o binayı taşıyan kolonlarda teşkilattır. Teşkilat güçlü olursa belediye güçlü olur. Teşkilat güçlü olursa milletvekili güçlü olur. Teşkilat güçlü olursa, bakanlar, hükümet güçlü olur" dedi..

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar’da , Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.