GÜVENLİ TURİZM SERTİFİKASI ALDI

TURİZM 14.02.2021 - 22:52, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2823+ kez okundu.
 

GÜVENLİ TURİZM SERTİFİKASI ALDI

Setur Marinaları’ndan marina sektöründe bir ilk

Covid-19 sürecinde ziyaretçilerin tesislerde güvenle konaklamasına imkan veren ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın öncülüğünde hayata geçirilen “Güvenli Turizm Sertifikası”nı marina sektöründe ilk kez Setur Marinaları aldı. Halihazırda Antalya, Ayvalık, Çeşme, Finike, Kaş, Kuşadası, Marmaris ve Yalova olmak üzere Setur Marinları’nın sekiz marinası, programın gerekliliklerini yerine getirerek misafirlerine Güvenli Turizm Sertifikası’yla hizmet vermeye başladı. Sertifika, tatilini Türkiye’de geçirecek tüm ziyaretçiler için ulaşımdan konaklamaya, tesis çalışanlarından yolcuların kendi sağlık durumuna uzanan geniş bir yelpazede alınması önerilen bir dizi tedbiri kapsıyor. Setur Marinaları sertifika başvurusunun ardından girdiği süreçte ilgili kuruluşun gönderdiği denetçi tarafından tesisleri hijyen ve sağlık konusunda denetlendi. Aynı zamanda periyodik olarak kriterlere uygun hizmet verip vermediği kontrol edilerek marinalarında sertifikayı almaya hak kazandı.  Güvenli Turizm Sertifikası’na sahip olan Setur Marinaları’na gelen konuklar, belgenin üzerindeki kare kod sayesinde de tesis ile ilgili tüm denetleme bilgilerine ulaşabilecekler.
Setur Marinaları’ndan marina sektöründe bir ilk

Covid-19 sürecinde ziyaretçilerin tesislerde güvenle konaklamasına imkan veren ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın öncülüğünde hayata geçirilen “Güvenli Turizm Sertifikası”nı marina sektöründe ilk kez Setur Marinaları aldı. Halihazırda Antalya, Ayvalık, Çeşme, Finike, Kaş, Kuşadası, Marmaris ve Yalova olmak üzere Setur Marinları’nın sekiz marinası, programın gerekliliklerini yerine getirerek misafirlerine Güvenli Turizm Sertifikası’yla hizmet vermeye başladı.

Sertifika, tatilini Türkiye’de geçirecek tüm ziyaretçiler için ulaşımdan konaklamaya, tesis çalışanlarından yolcuların kendi sağlık durumuna uzanan geniş bir yelpazede alınması önerilen bir dizi tedbiri kapsıyor. Setur Marinaları sertifika başvurusunun ardından girdiği süreçte ilgili kuruluşun gönderdiği denetçi tarafından tesisleri hijyen ve sağlık konusunda denetlendi. Aynı zamanda periyodik olarak kriterlere uygun hizmet verip vermediği kontrol edilerek marinalarında sertifikayı almaya hak kazandı. 

Güvenli Turizm Sertifikası’na sahip olan Setur Marinaları’na gelen konuklar, belgenin üzerindeki kare kod sayesinde de tesis ile ilgili tüm denetleme bilgilerine ulaşabilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.