Halit Yılmaz banka borçları yüzünden intihar etti!

ASAYİŞ 19.02.2020 - 21:54, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1814+ kez okundu.
 

Halit Yılmaz banka borçları yüzünden intihar etti!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Halit Yılmaz isimli bir vatandaş banka borçlarını ödeyemediği için intihar etti.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Halit Yılmaz isimli bir vatandaş banka borçlarını ödeyemediği için intihar etti. Turizm sektöründe çalışan iki çocuk babası Yılmaz, 26 bin 450 lira borcu ödeyemediğini ve bu yüzden intihar ettiğini bıraktığı notta yazdı. Yılmaz intiharından önce bıraktığı notta ise şunları yazdı; "Banka borçları yüzünden ve para sıkıntısından, Denizbanka 26 bin, Fibabanka 450 TL borcum var ödeyemiyorum. Kimseye kızgın değilim. Herkes hakkını helal etsin.   Haber: Yenişafak
Antalya’nın Manavgat ilçesinde Halit Yılmaz isimli bir vatandaş banka borçlarını ödeyemediği için intihar etti.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Halit Yılmaz isimli bir vatandaş banka borçlarını ödeyemediği için intihar etti. Turizm sektöründe çalışan iki çocuk babası Yılmaz, 26 bin 450 lira borcu ödeyemediğini ve bu yüzden intihar ettiğini bıraktığı notta yazdı.

Yılmaz intiharından önce bıraktığı notta ise şunları yazdı;

"Banka borçları yüzünden ve para sıkıntısından, Denizbanka 26 bin, Fibabanka 450 TL borcum var ödeyemiyorum. Kimseye kızgın değilim. Herkes hakkını helal etsin.

 

Haber: Yenişafak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.