HALK EKMEK FABRİKASI SATILDI MI ?

GÜNDEM 23.03.2020 - 12:23, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2793+ kez okundu.
 

HALK EKMEK FABRİKASI SATILDI MI ?

Antalya Aksu'da bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesine ait Halk Ekmek Fabrikasının satıldığı yönünde ortaya atılan iddiaları araştırıyoruz.

Antalya halkına ucuz ve kaliteli ekmek üretmek amacıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Halk Ekmek Fabrikası üretim tesislerinin özel bir firmaya verildiği yönünde orataya atılan iddialar ile ilgi araştırmalarımız devam ediyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi EKDAĞ A.Ş 'nin sorumluluğunda olan halk ekmek büfelerinin amacından saptığı ve özel şirketlere peşkeş çekildiği yönündeki gelişmeleri yakında siz okuyucularımızla paylaşacağız...
Antalya Aksu'da bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesine ait Halk Ekmek Fabrikasının satıldığı yönünde ortaya atılan iddiaları araştırıyoruz.

Antalya halkına ucuz ve kaliteli ekmek üretmek amacıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Halk Ekmek Fabrikası üretim tesislerinin özel bir firmaya verildiği yönünde orataya atılan iddialar ile ilgi araştırmalarımız devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi EKDAĞ A.Ş 'nin sorumluluğunda olan halk ekmek büfelerinin amacından saptığı ve özel şirketlere peşkeş çekildiği yönündeki gelişmeleri yakında siz okuyucularımızla paylaşacağız...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.