HOCA'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YAŞAM 14.03.2020 - 22:00, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2859+ kez okundu.
 

HOCA'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Başkan Topaloğlu Kasap Çam Mangal Evine Hayırlı Olsun Ziyareti!

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve Başkan Yardımcısı Emin Gül, Çamyuva Mahallesi Atatürk Caddesinde geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Kasap Çam Et Mangal Restorana hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kemer’de uzun yıllardır Kasaplık yapan Şehmuz Karakoç, Köksal Komur ve Serkan Baykal ortaklığı ile kurulan Kasap Çam Mangal Evine eşleri ile birlikte yaptığı ziyarette Başkan Topaloğlu “ilçemizde yeni iş yerlerini açılması bizi mutlu ediyor. Kemer her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Yeni iş yerleri açılıyor, esnafımızın kazancı inşallah iyi olur. Yeni istihdam kapıları açılıyor. Genç meslektaşlarımızın hizmete açmış olduğu işletmelerinde kendilerine hayırlı ve bol kazançlar getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu. Karakoç ve Ortakları Ziyaretiniz Ayrı Bir Güç Verdi! Belediye Başkanı Topaloğlu ve Başkan Yardımcısı Emin Gül’ün ziyaretlerinin kendilerine büyük mutluluk yaşattığını belirten Karakoç ve ortakları “çok heyecanlıyız. Belediye Başkanı olarak sizin ziyaretiniz ve güzel dilekleriniz bize ayrı bir heyecan ve güç verdi” dediler. Haber: Reşat Aydoğdu
Başkan Topaloğlu Kasap Çam Mangal Evine Hayırlı Olsun Ziyareti!

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve Başkan Yardımcısı Emin Gül, Çamyuva Mahallesi Atatürk Caddesinde geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Kasap Çam Et Mangal Restorana hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Kemer’de uzun yıllardır Kasaplık yapan Şehmuz Karakoç, Köksal Komur ve Serkan Baykal ortaklığı ile kurulan Kasap Çam Mangal Evine eşleri ile birlikte yaptığı ziyarette Başkan Topaloğlu “ilçemizde yeni iş yerlerini açılması bizi mutlu ediyor. Kemer her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Yeni iş yerleri açılıyor, esnafımızın kazancı inşallah iyi olur. Yeni istihdam kapıları açılıyor. Genç meslektaşlarımızın hizmete açmış olduğu işletmelerinde kendilerine hayırlı ve bol kazançlar getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

Karakoç ve Ortakları Ziyaretiniz Ayrı Bir Güç Verdi!
Belediye Başkanı Topaloğlu ve Başkan Yardımcısı Emin Gül’ün ziyaretlerinin kendilerine büyük mutluluk yaşattığını belirten Karakoç ve ortakları “çok heyecanlıyız. Belediye Başkanı olarak sizin ziyaretiniz ve güzel dilekleriniz bize ayrı bir heyecan ve güç verdi” dediler.

Haber: Reşat Aydoğdu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.