iddiaların odağındaki su parkı ile ilgili açıklama

SİYASET 26.06.2020 - 23:47, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2412+ kez okundu.
 

iddiaların odağındaki su parkı ile ilgili açıklama

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, can güvenliğini tehdit eden, sağlık açısından yeterli olmayan su parkı ile ilgili bir gazetede yer alan haberle ilgili yazılı açıklama yaptı.

Geyikçi, konu ile ilgili olarak, “25 Haziran 2020 tarihinde ilçemizde yayın yapan yerel bir gazetede çıkan haberde aquapark alanı ile ilgili olarak Meclis Üyelerinden habersiz işlem yaptığım iddia edilmiştir. Miadını doldurduğu, tehlike saçtığı ve amacı dışında kullanıldığı halkımız tarafından iyi bilinen tesisin komik bir rakama satıldığı yönünde gerçek dışı beyanlarda da bulunulmuştur. Aquapark alanı ile ilgili 5 Şubat 2020 tarihinde yapılan meclis toplantısında Belediye Meclis Üyelerimizi konu ile ilgili bilgilendirdim. Finike Belediyesi’ni de tarihinde hiç olmadığı kadar şeffaf bir şekilde yönettim, yönetmeye de devam edeceğim. Saygıdeğer Finike halkının gerçekleri öğrenmesi ve şeffaf yönetim anlayışımızın yansıması olarak aquapark ile ilgili Meclis Üyelerimizi bilgilendirdiğim açıklamaları paylaşıyor ve yazılanları halkımızın takdirlerine bırakıyorum. Çok iyi bilinmelidir ki ucuz ayak oyunlarına pabuç bırakmayacağımız gibi Belediyenin bir kuruşunu bile birilerinin çıkarları için heba etmeyeceğiz” dedi.
Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, can güvenliğini tehdit eden, sağlık açısından yeterli olmayan su parkı ile ilgili bir gazetede yer alan haberle ilgili yazılı açıklama yaptı.

Geyikçi, konu ile ilgili olarak, “25 Haziran 2020 tarihinde ilçemizde yayın yapan yerel bir gazetede çıkan haberde aquapark alanı ile ilgili olarak Meclis Üyelerinden habersiz işlem yaptığım iddia edilmiştir.

Miadını doldurduğu, tehlike saçtığı ve amacı dışında kullanıldığı halkımız tarafından iyi bilinen tesisin komik bir rakama satıldığı yönünde gerçek dışı beyanlarda da bulunulmuştur. Aquapark alanı ile ilgili 5 Şubat 2020 tarihinde yapılan meclis toplantısında Belediye Meclis Üyelerimizi konu ile ilgili bilgilendirdim. Finike Belediyesi’ni de tarihinde hiç olmadığı kadar şeffaf bir şekilde yönettim, yönetmeye de devam edeceğim.

Saygıdeğer Finike halkının gerçekleri öğrenmesi ve şeffaf yönetim anlayışımızın yansıması olarak aquapark ile ilgili Meclis Üyelerimizi bilgilendirdiğim açıklamaları paylaşıyor ve yazılanları halkımızın takdirlerine bırakıyorum. Çok iyi bilinmelidir ki ucuz ayak oyunlarına pabuç bırakmayacağımız gibi Belediyenin bir kuruşunu bile birilerinin çıkarları için heba etmeyeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.