İMAMIN KAYIĞINA KİMLER BİNDİ?

ASAYİŞ 16.04.2020 - 21:53, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2550+ kez okundu.
 

İMAMIN KAYIĞINA KİMLER BİNDİ?

Hükümetin Fethullahçı terör örgütü FETÖ’ye karşı operasyonları devam ederken, Aksu’nun imamı Din Kültür ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Hasan Gündoğdu’nun işadamları ile ilişkileri yeniden mercek altında.

Aksu’nun önde gelen işadamlarından ‘himmet’ adı altında para topladığı öğrenilen ve FETÖ terör örgütüne üye olmaktan aranan Hasan Gündoğdu’nun Almanya’ya kaçtığı öğrenildi. Gündoğdu gibi Aksu’da görev yapan önemli isimlerin de firari olduğu gelen haberler arasında. GÜNDOĞDU, KİMLERDEN PARA TOPLADI? Aksu Fen Lisesi’nde Din Kültürü öğretmeni olarak görev yapan ve FETÖ terör örgütünün ‘Aksu İmamı’ olduğu belirtelen Hasan Gündoğdu’nun özellikle Aksu’daki iş adamlarından ‘himmet’ adı altında para topladığı belirlenirken, FETÖ’ye kaynak sağlayan yada bağış adı altında kurban veren işadamlarının da mercek altına alınıyor. Gündoğdu’nun Aksu’daki iş dünyası ile FETÖ arasında köprü olduğu bilgisine ulaşılırken, bazı işadamlarının FETÖ’cü şirketlerle yaptıkları alım-satımlar da dikkat çekiyor. FETÖ’NÜN İMAMI OLARAK BİLİNEN HASAN GÜNDOĞDU İLE HANGİ BÜYÜK ŞİRKETLERİN İLİŞKİSİ VARDI? FETÖCÜ ŞİRKETLERDEN YAPILAN ALIM SATIMLARDA HASAN GÜNDOĞDU’NUN FAKTÖRÜ OLDU MU? ‘HİMMET’ ADI ALTINDA NE KADAR PARA TOPLANDI? FETÖ VE YURTLAR İÇİN AKSU İMAMI ARACILIĞIYLA KURBAN BAĞIŞI YAPAN İŞADAMLARI KİMLER? Haber :Mehmet AKYOL - Hakan ÇIRAK
Hükümetin Fethullahçı terör örgütü FETÖ’ye karşı operasyonları devam ederken, Aksu’nun imamı Din Kültür ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Hasan Gündoğdu’nun işadamları ile ilişkileri yeniden mercek altında.

Aksu’nun önde gelen işadamlarından ‘himmet’ adı altında para topladığı öğrenilen ve FETÖ terör örgütüne üye olmaktan aranan Hasan Gündoğdu’nun Almanya’ya kaçtığı öğrenildi. Gündoğdu gibi Aksu’da görev yapan önemli isimlerin de firari olduğu gelen haberler arasında.

GÜNDOĞDU, KİMLERDEN PARA TOPLADI?

Aksu Fen Lisesi’nde Din Kültürü öğretmeni olarak görev yapan ve FETÖ terör örgütünün ‘Aksu İmamı’ olduğu belirtelen Hasan Gündoğdu’nun özellikle Aksu’daki iş adamlarından ‘himmet’ adı altında para topladığı belirlenirken, FETÖ’ye kaynak sağlayan yada bağış adı altında kurban veren işadamlarının da mercek altına alınıyor. Gündoğdu’nun Aksu’daki iş dünyası ile FETÖ arasında köprü olduğu bilgisine ulaşılırken, bazı işadamlarının FETÖ’cü şirketlerle yaptıkları alım-satımlar da dikkat çekiyor.

FETÖ’NÜN İMAMI OLARAK BİLİNEN HASAN GÜNDOĞDU İLE HANGİ BÜYÜK ŞİRKETLERİN İLİŞKİSİ VARDI?

FETÖCÜ ŞİRKETLERDEN YAPILAN ALIM SATIMLARDA HASAN GÜNDOĞDU’NUN FAKTÖRÜ OLDU MU?

‘HİMMET’ ADI ALTINDA NE KADAR PARA TOPLANDI?

FETÖ VE YURTLAR İÇİN AKSU İMAMI ARACILIĞIYLA KURBAN BAĞIŞI YAPAN İŞADAMLARI KİMLER?

Haber :Mehmet AKYOL - Hakan ÇIRAK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.