İPTAL EDERİM,ACIMAM!

TURİZM 18.04.2021 - 00:29, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 3053+ kez okundu.
 

İPTAL EDERİM,ACIMAM!

Bakan Soylu, İkamet sahibi yabancıların pasaportlarıyla kısıtlamada dışarı çıkmalarını değerlendirdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İstanbul'da Koronavirüs Salgınıyla Mücadele Değerlenlendirme Toplantısına Katıldı. Bakan Soylu, yaptığı konuşmasında, İkamet sahibi yabancıların pasaportlarıyla kısıtlamada dışarı çıkmalarını değerlendirerek " Açık söylüyorum, kim ikamet sahibi ve pasaportuyla bu işi istismar etmeye kalkarsa ikametini iptal ederim hemen. Elimde böyle bir yetki var, acımam da."diye konuştu. Bakan Soylu açıklamasında şunları söyledi: "(İkamet sahibi yabancıların pasaportlarıyla kısıtlamada dışarı çıkmaları) Bir mesele var; yabancıların da sokağa çıkma kısıtlamalarında muafiyetleri... Daha önce bir ara genelge de yazdık. Turistik faaliyetler kapsamında kısa süreliğine ülkemizde bulunanlar hariç olmak üzere; şimdi ikamet sahibi. Pasaportunu gösteriyor, başımın üzerine pasaportun var. Ama sen ikamet sahibisin, buradaki yerleşiklerin kurallarına tabii olmakla mükellefsin. Açık söylüyorum, kim ikamet sahibi ve pasaportuyla bu işi istismar etmeye kalkarsa ikametini iptal ederim hemen. Elimde böyle bir yetki var, acımam da. Çünkü insanlar evde kalacaklar, siz pasaportunuz var diye siz turist kılığında, imkanında bunu istismar edeceksiniz, buna da müsaade etmeyeceğiz. Onun için kurallarımız çok net, boşluk bırakmıyoruz."
Bakan Soylu, İkamet sahibi yabancıların pasaportlarıyla kısıtlamada dışarı çıkmalarını değerlendirdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İstanbul'da Koronavirüs Salgınıyla Mücadele Değerlenlendirme Toplantısına Katıldı.

Bakan Soylu, yaptığı konuşmasında, İkamet sahibi yabancıların pasaportlarıyla kısıtlamada dışarı çıkmalarını değerlendirerek " Açık söylüyorum, kim ikamet sahibi ve pasaportuyla bu işi istismar etmeye kalkarsa ikametini iptal ederim hemen. Elimde böyle bir yetki var, acımam da."diye konuştu.

Bakan Soylu açıklamasında şunları söyledi:

"(İkamet sahibi yabancıların pasaportlarıyla kısıtlamada dışarı çıkmaları) Bir mesele var; yabancıların da sokağa çıkma kısıtlamalarında muafiyetleri... Daha önce bir ara genelge de yazdık. Turistik faaliyetler kapsamında kısa süreliğine ülkemizde bulunanlar hariç olmak üzere; şimdi ikamet sahibi. Pasaportunu gösteriyor, başımın üzerine pasaportun var. Ama sen ikamet sahibisin, buradaki yerleşiklerin kurallarına tabii olmakla mükellefsin.

Açık söylüyorum, kim ikamet sahibi ve pasaportuyla bu işi istismar etmeye kalkarsa ikametini iptal ederim hemen. Elimde böyle bir yetki var, acımam da.

Çünkü insanlar evde kalacaklar, siz pasaportunuz var diye siz turist kılığında, imkanında bunu istismar edeceksiniz, buna da müsaade etmeyeceğiz. Onun için kurallarımız çok net, boşluk bırakmıyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.