İSRAİLLİ HEYET İLE GİZEMLİ GÖRÜŞME...!

SİYASET 02.11.2020 - 22:38, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1431+ kez okundu.
 

İSRAİLLİ HEYET İLE GİZEMLİ GÖRÜŞME...!

Antalya'da İsrail heyeti ile görüşen siyasi parti lideri sessizliğini korurken, görüşme esnasına İsrail bayrakları ile donatılan masada Türk bayrağına yer verilmemesi ise skandal olarak değerlendirildi.

Geçtiğimiz günlerde Antalya’da bir siyasi parti liderinin önemli konukları vardı. Antalya’da yapılan gizemli görüşmenin ardından herhangi bir açıklama yapılmazken sessizce mekandan ayrıldıkları gözlendi.  İsrail’den gelen konukların  toplantı esnasında tüm konukların önünde İsrail bayrakları yeraldığı gözlenirken Türk Bayrağının bulunmaması ise gözden kaçmadı. İsrail heyeti tarafından ödül takdim edilen siyasi parti liderinin hangi gerekçe ile ödül aldığı kamuoyu ile paylaşılmazken, partinin kuruluş amacının Türkiye’de İsrail sponsorluğu ile İsrail propagandası yapacağı yönünde yorumlandı. Gizli buluşmanın  şifrelerinin önümüzdeki günlerde çözüleceğini düşünüyoruz. gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz. Masa israil bayrakları ile donatılırken Türk bayrağının olmaması düşündürücü...
Antalya'da İsrail heyeti ile görüşen siyasi parti lideri sessizliğini korurken, görüşme esnasına İsrail bayrakları ile donatılan masada Türk bayrağına yer verilmemesi ise skandal olarak değerlendirildi.

Geçtiğimiz günlerde Antalya’da bir siyasi parti liderinin önemli konukları vardı.

Antalya’da yapılan gizemli görüşmenin ardından herhangi bir açıklama yapılmazken sessizce mekandan ayrıldıkları gözlendi.  İsrail’den gelen konukların  toplantı esnasında tüm konukların önünde İsrail bayrakları yeraldığı gözlenirken Türk Bayrağının bulunmaması ise gözden kaçmadı. İsrail heyeti tarafından ödül takdim edilen siyasi parti liderinin hangi gerekçe ile ödül aldığı kamuoyu ile paylaşılmazken, partinin kuruluş amacının Türkiye’de İsrail sponsorluğu ile İsrail propagandası yapacağı yönünde yorumlandı. Gizli buluşmanın  şifrelerinin önümüzdeki günlerde çözüleceğini düşünüyoruz. gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

Masa israil bayrakları ile donatılırken Türk bayrağının olmaması düşündürücü...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.