İyi Parti, sporcunun da yanında

SİYASET 27.11.2020 - 22:03, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1999+ kez okundu.
 

İyi Parti, sporcunun da yanında

İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertugan, Antalya Gençlik Politikaları Başkanı Engin Uğurlu ve Muratpaşa İlçe Başkan Yardımcısı (Muay Thai) Milli Sporcumuz Mustafa Erol, savunma spor kulüplerinin temsilcileri ile bir araya gelerek sorunlarına ortak oldular

İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertugan, Antalya Gençlik Politikaları Başkanı Engin Uğurlu ve Muratpaşa İlçe Başkan Yardımcısı (Muay Thai) Milli Sporcumuz Mustafa Erol ile Birlikte Shotokan Karate do,  Tkf / Ijka / Jska. 8. Dan Jska Türkiye Başkanı, Eğitim ve Dan Kurul üyesi,  APSG Teknik direktörü İsmet Turna, Sahil Karate İhtisas Spor Kulübü Başkanı TKF Eğitim ve Dan Kurulu Üyesi, Uluslararası Hakem ve Antalya’da Goju Ryu Karate baş sorumlusu siyah kuşak 6. Dan Sensei Turan Akbaş ve Uluslar arası hakem, Antalya polis gücü antrenörü siyah kuşak 4. Dan Çiğdem Öztürk hocalarımızla bir araya gelerek Karate-do spor kulüpleri ve solanları, antrenörler ve milli sporcuların sorunlarını dinlediler. İYİ Parti olarak spor kulüpleri, Spor salonları, Antrenör ve Milli sporcularımızın her zaman yanlarında olacaklarını ifade eden İyi Parti Gençlik Politikaları Başkanı Engin Uğurlu, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in esnafların sorunlarını il il, ilçe ilçe gezerek meclise taşıdığı bir ortamda biz de gençlerimize ve sporcularımıza destek olabilme adına çalışmalarımızı yürütüyoruz. Antalya İl Başkanımız Mehmet Başaran’ın talimatları üzerine spor kulüplerinin pandemi sürecinde yaşadığı sıkıntıları tespit edip, sporcularımızın sıkıntılarına ortak olduk” diye konuştu. Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertugan ise, 2 dönem as başkanlık görevinde bulunduğunu, uzun yıllardır beraber çalıştığı İsmet Turna ve değerleri hocalarla bir araya gelerek, yakından ilgilendiği konular üzerine istişarelerde bulunduklarına dikkat çekerek, “Karate sporunu anlatan benimseten bir bilgi akışı sağlamış olduk. Tecrübe ve bilgileriyle bizleri aydınlatan  İsmet TURNA Hocamıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertugan, Antalya Gençlik Politikaları Başkanı Engin Uğurlu ve Muratpaşa İlçe Başkan Yardımcısı (Muay Thai) Milli Sporcumuz Mustafa Erol, savunma spor kulüplerinin temsilcileri ile bir araya gelerek sorunlarına ortak oldular

İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertugan, Antalya Gençlik Politikaları Başkanı Engin Uğurlu ve Muratpaşa İlçe Başkan Yardımcısı (Muay Thai) Milli Sporcumuz Mustafa Erol ile Birlikte Shotokan Karate do,  Tkf / Ijka / Jska. 8. Dan Jska Türkiye Başkanı, Eğitim ve Dan Kurul üyesi,  APSG Teknik direktörü İsmet Turna, Sahil Karate İhtisas Spor Kulübü Başkanı TKF Eğitim ve Dan Kurulu Üyesi, Uluslararası Hakem ve Antalya’da Goju Ryu Karate baş sorumlusu siyah kuşak 6. Dan Sensei Turan Akbaş ve Uluslar arası hakem, Antalya polis gücü antrenörü siyah kuşak 4. Dan Çiğdem Öztürk hocalarımızla bir araya gelerek Karate-do spor kulüpleri ve solanları, antrenörler ve milli sporcuların sorunlarını dinlediler.

İYİ Parti olarak spor kulüpleri, Spor salonları, Antrenör ve Milli sporcularımızın her zaman yanlarında olacaklarını ifade eden İyi Parti Gençlik Politikaları Başkanı Engin Uğurlu, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in esnafların sorunlarını il il, ilçe ilçe gezerek meclise taşıdığı bir ortamda biz de gençlerimize ve sporcularımıza destek olabilme adına çalışmalarımızı yürütüyoruz. Antalya İl Başkanımız Mehmet Başaran’ın talimatları üzerine spor kulüplerinin pandemi sürecinde yaşadığı sıkıntıları tespit edip, sporcularımızın sıkıntılarına ortak olduk” diye konuştu.

Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertugan ise, 2 dönem as başkanlık görevinde bulunduğunu, uzun yıllardır beraber çalıştığı İsmet Turna ve değerleri hocalarla bir araya gelerek, yakından ilgilendiği konular üzerine istişarelerde bulunduklarına dikkat çekerek, “Karate sporunu anlatan benimseten bir bilgi akışı sağlamış olduk. Tecrübe ve bilgileriyle bizleri aydınlatan  İsmet TURNA Hocamıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.