JANDARMADAN KAÇIŞ YOK..

ASAYİŞ 12.02.2024 - 00:07, Güncelleme: 12.02.2024 - 00:07 1876+ kez okundu.
 

JANDARMADAN KAÇIŞ YOK..

Antalya ili Manavgat ilçesi, Side Mahallesinde 31.01.2024 günü İyi Parti Manavgat eski İlçe Başkanı *Hüseyin Ergen* evinin önünde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırıya uğrayarak yaralanmış...

  Olaya müteakip Antalya İl Jandarma Komutanlığı JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) timleri tarafından (14) saatlik yapılan titiz ve gayretli çalışmalar sonucunda olayda kullanılan araç tespit edilmiş ve yapılan operasyonda araç sürücüsü ve silahı kullanan tetikçi yakalanmış.. Yapılan soruşturma sonucunda her iki şüpheli de adli makamlarca tutuklanarak Manavgat Kapalı Cezaevi İnfaz Kurumuna teslim edilmişti... Olayın tamamen aydınlığa kavuşturulması maksadıyla yine JASAT Timlerince yapılan titiz ve gayretli çalışmalar neticesinde olayın planlayıcısı ve azmettiricisi olduğu değerlendirilen iki şüpheli daha tespit edilerek ikametlerinde yakalanarak gözaltına alınmış.. Soruşturmaya Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda titizlikle devam edilmektedir. Komuoyuna Saygı ile duyurulur.
Antalya ili Manavgat ilçesi, Side Mahallesinde 31.01.2024 günü İyi Parti Manavgat eski İlçe Başkanı *Hüseyin Ergen* evinin önünde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırıya uğrayarak yaralanmış...
 
Olaya müteakip Antalya İl Jandarma Komutanlığı JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) timleri tarafından (14) saatlik yapılan titiz ve gayretli çalışmalar sonucunda olayda kullanılan araç tespit edilmiş ve yapılan operasyonda araç sürücüsü ve silahı kullanan tetikçi yakalanmış..
Yapılan soruşturma sonucunda her iki şüpheli de adli makamlarca tutuklanarak Manavgat Kapalı Cezaevi İnfaz Kurumuna teslim edilmişti...
Olayın tamamen aydınlığa kavuşturulması maksadıyla yine JASAT Timlerince yapılan titiz ve gayretli çalışmalar neticesinde olayın planlayıcısı ve azmettiricisi olduğu değerlendirilen iki şüpheli daha tespit edilerek ikametlerinde yakalanarak gözaltına alınmış..
Soruşturmaya Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda titizlikle devam edilmektedir. Komuoyuna Saygı ile duyurulur.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.