KIŞIN RUSYA'NIN 10 ŞEHRİNDEN ANTALYA'YA TURİST GÖNDERECEK

TURİZM 27.10.2020 - 16:59, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1124+ kez okundu.
 

KIŞIN RUSYA'NIN 10 ŞEHRİNDEN ANTALYA'YA TURİST GÖNDERECEK

Coral Travel, Antalya-Belek’teki Rixos Premium Belek’te düzenlediği “Teşekkür Partisinde acenteleri ile bir araya geldi.

Atorus.ru'nun haberine göre Geleneksel buluşmada konuşan Coral Travel Ticaret Direktörü Ercüment Ünalan, Coral Travel ile çalışan tüm acentelere teşekkür ederek: “Her zaman size odaklandık ve umarım bu çok zor zamanda güvenilir ortak olduğumuzu kanıtlamışızdır.  Birbirimizi desteklemeye devam edersek, pandemi sona erdiği zaman işimiz 2019'dan daha iyi olacak” dedi. Coral Travel, kış uçuş programında Kasım ayından itibaren Rusya'nın 10 şehrinden Antalya'ya charter uçurmayı planlıyor: Moskova, St.Petersburg, Kaliningrad, Kazan, Yekaterinburg, Novosibirsk, Rostov-on-Don, Samara, Perm, Ufa. Şirketin bu dönem için otel yelpazesinde çok sayıda ısıtmalı havuzu bulunan 5 yıldızlı oteli içeriyor. Coral Travel, kayak turizmi için de müşterilerine teklifler sunacak. Coral Travel aynı zamanda, yakın gelecekte Kayseri ve Erzurum'daki uçuş programına üç şehir daha eklemeyi planlıyor. Coral Travel bu yıl ilk kez Türkiye'nin batısındaki kayak merkezleri olan Uludağ ve Kartalkaya'ya da paket turlarını duyurdu. Bu yıl ilk kez, Moskova'dan Royal Flight uçuşları ile İstanbul'a Coral Travel charter uçuş programı uygulanacak. Uçuşlar, çarşamba ve cumartesi günleri haftada 2 kez gerçekleştirilecek.
Coral Travel, Antalya-Belek’teki Rixos Premium Belek’te düzenlediği “Teşekkür Partisinde acenteleri ile bir araya geldi.

Atorus.ru'nun haberine göre Geleneksel buluşmada konuşan Coral Travel Ticaret Direktörü Ercüment Ünalan, Coral Travel ile çalışan tüm acentelere teşekkür ederek: “Her zaman size odaklandık ve umarım bu çok zor zamanda güvenilir ortak olduğumuzu kanıtlamışızdır.  Birbirimizi desteklemeye devam edersek, pandemi sona erdiği zaman işimiz 2019'dan daha iyi olacak” dedi.

Coral Travel, kış uçuş programında Kasım ayından itibaren Rusya'nın 10 şehrinden Antalya'ya charter uçurmayı planlıyor: Moskova, St.Petersburg, Kaliningrad, Kazan, Yekaterinburg, Novosibirsk, Rostov-on-Don, Samara, Perm, Ufa. Şirketin bu dönem için otel yelpazesinde çok sayıda ısıtmalı havuzu bulunan 5 yıldızlı oteli içeriyor.

Coral Travel, kayak turizmi için de müşterilerine teklifler sunacak. Coral Travel aynı zamanda, yakın gelecekte Kayseri ve Erzurum'daki uçuş programına üç şehir daha eklemeyi planlıyor. Coral Travel bu yıl ilk kez Türkiye'nin batısındaki kayak merkezleri olan Uludağ ve Kartalkaya'ya da paket turlarını duyurdu.

Bu yıl ilk kez, Moskova'dan Royal Flight uçuşları ile İstanbul'a Coral Travel charter uçuş programı uygulanacak. Uçuşlar, çarşamba ve cumartesi günleri haftada 2 kez gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.