Kadir Bodur: Tepkim ‘tek adam’ rejimine

SİYASET 10.12.2020 - 22:00, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2007+ kez okundu.
 

Kadir Bodur: Tepkim ‘tek adam’ rejimine

Katıldığı televizyon programında ‘tek adam’ rejiminin ülkeye olan zararlarını anlattığı için AKP tarafından muhtarlar ile karşı karşıya getirilmek istenen İyi Parti Serik İlçe Başkanı Kadir Bodur, “her biri yakınım, akrabam, arkadaşım, can dostum olan Serikli muhtarlarımızla benim açıklamalarımın alakası yok. Benim tepkim dün olduğu gibi bugün de ülkeyi çıkmaza sürükleyen ‘tek adam’ rejimine” diye konuştu.

İyi Parti Serik İlçe Başkanı Kadir Bodur, AKP tarafından İYİ Parti ile muhtarların karşı karşıya getirilecek kara propagandalar yapıldığını ifade ederek önemli açıklamalarda bulundu. ‘Tek adam’ rejiminin ülkeyi kaosa sürüklediğine dikkat çeken Başkan Bodur, ülke genelinde olduğu gibi yerelde de suni gündem yaratılmaya çalıştığını söyledi. Başkan Bodur, “1 Aralık 2020 tarihinde Serik TV’de katılmış olduğum canlı yayında tek adam rejimine yönelik eleştirilerim, özellikle AKP kanadında rahatsızlık yaratmış, yine AKP’lilerin propagandaları ile saygı değer muhtarlarımız kasıtlı olarak yanlış yönlendirilmeye çalışılmıştır. Kastım, ülkemizi büyük bir ekonomik krize sürükleyen, adaleti yok eden, Türk kültürünü yozlaştıran, yolsuzlukları meşru göstererek tavan yaptıran yasakçı, özgürlükleri kısıtlayan, iktidar ve mevcut yönetim biçimidir. Her biri milletin sesi, milletin gören gözü, işiten kulağı, kamu ile ilgili iletişimi için elçi olan muhtarlarımız, hele ki her biri yakınım, akrabam, arkadaşım, can dostum olan Serikli muhtarlarımız kastedilmemiştir. Televizyon programımdaki konuşmam içinden her geçen gün büyüyen ve iktidara yürüyen İyi Parti’ye engel olabilmek için cımbız ile bir kısım cümlelerle muhtarlarımız ile bizleri karşı karşıya getirmeye çalışanlara yine sesleniyorum: Siz anlamak istemeseniz de, İyi Parti olarak ‘TEK ADAM’ yönetimi yerine güçlendirilmiş, geliştirilmiş parlamenter demokratik sistemi getirme irademizin ifadesi olduğunu AKP dışında herkes anlamıştır. Saygılarımla” dedi.
Katıldığı televizyon programında ‘tek adam’ rejiminin ülkeye olan zararlarını anlattığı için AKP tarafından muhtarlar ile karşı karşıya getirilmek istenen İyi Parti Serik İlçe Başkanı Kadir Bodur, “her biri yakınım, akrabam, arkadaşım, can dostum olan Serikli muhtarlarımızla benim açıklamalarımın alakası yok. Benim tepkim dün olduğu gibi bugün de ülkeyi çıkmaza sürükleyen ‘tek adam’ rejimine” diye konuştu.

İyi Parti Serik İlçe Başkanı Kadir Bodur, AKP tarafından İYİ Parti ile muhtarların karşı karşıya getirilecek kara propagandalar yapıldığını ifade ederek önemli açıklamalarda bulundu. ‘Tek adam’ rejiminin ülkeyi kaosa sürüklediğine dikkat çeken Başkan Bodur, ülke genelinde olduğu gibi yerelde de suni gündem yaratılmaya çalıştığını söyledi.

Başkan Bodur, “1 Aralık 2020 tarihinde Serik TV’de katılmış olduğum canlı yayında tek adam rejimine yönelik eleştirilerim, özellikle AKP kanadında rahatsızlık yaratmış, yine AKP’lilerin propagandaları ile saygı değer muhtarlarımız kasıtlı olarak yanlış yönlendirilmeye çalışılmıştır. Kastım, ülkemizi büyük bir ekonomik krize sürükleyen, adaleti yok eden, Türk kültürünü yozlaştıran, yolsuzlukları meşru göstererek tavan yaptıran yasakçı, özgürlükleri kısıtlayan, iktidar ve mevcut yönetim biçimidir.

Her biri milletin sesi, milletin gören gözü, işiten kulağı, kamu ile ilgili iletişimi için elçi olan muhtarlarımız, hele ki her biri yakınım, akrabam, arkadaşım, can dostum olan Serikli muhtarlarımız kastedilmemiştir.

Televizyon programımdaki konuşmam içinden her geçen gün büyüyen ve iktidara yürüyen İyi Parti’ye engel olabilmek için cımbız ile bir kısım cümlelerle muhtarlarımız ile bizleri karşı karşıya getirmeye çalışanlara yine sesleniyorum: Siz anlamak istemeseniz de, İyi Parti olarak ‘TEK ADAM’ yönetimi yerine güçlendirilmiş, geliştirilmiş parlamenter demokratik sistemi getirme irademizin ifadesi olduğunu AKP dışında herkes anlamıştır. Saygılarımla” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.